Gdje god da sam bila osjećala sam se dobrodošlom

Gdje god da sam bila osjećala sam se dobrodošlom

Gdje god da sam bila osjećala sam se dobrodošlom

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Andrea, piše nam iz Igualada, grada nadomak Barselone, gde trenutno boravi. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Tri tjedna koliko sam ovdje prošla su stvarno odlično i jako sam zadovoljna. Obitelj je jako pristupačna, otvorena i jako se trude da nam ovo bude predivno iskustvo. Grad nudi brojne sadržaje i nikad nije dosadno.

Krenula sam na grupne treninge u jutarnjem terminu dok je obitelj na poslu i u školi. Obilazim grad i otkrivam zanimljiva mjesta. Početkom ožujka u grad dolazi još jedna au-pair pa imamo u planu zajedno krenuti u školu jezika.

Obitelji je u interesu da vrijeme provodimo što je više moguće produktivno. Uključuju me u sve svoje planove i na taj način upoznajem kulturu i običaje. Općenito se ljudi ovdje jako lijepo odnose prema turistima (npr. na grupnim treninzima koje pohađam svi znaju da ne pričam katalonski/španjolski i trude se pričati engleski što više, na obiteljskom ručku prve nedjelje jeli smo tradicionalna jela, članovi obitelji ponudili su mi da u slobodno vrijeme s njima učim španjolski). Stvarno su jako srdačni i gdje god da sam bila osjećala sam se dobrodošlom.

Budućim kandidatima poručuje:

Prijavite se! Program je izvrsna prilika da isprobate nešto novo, izađete iz zone udobnosti i doživite neprocjenjivo iskustvo.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE