Iskustvo u Barseloni pamtiću do kraja života

Iskustvo u Barseloni pamtiću do kraja života

Iskustvo u Barseloni pamtiću do kraja života

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Nataša, koja se uskoro vraća sa razmene, pisala nam je iz Barselone, gde je provela poslednjih mesec dana. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Iako sam imala tremu, sve je prošlo kako treba, kaže nam Nataša o svojim prvim utiscima nakon dolaska. Ljudi su veoma prijatni i druželjubivi. Porodica je veoma fleksibilna tako da sve je stvar dogovora i sve će proći bez problema.

Obilazim sa drugaricom Barselonu ili sa porodicom provodim vreme na bazenu, igramo tenis i padel, izlazimo i šetamo sa njihovim prijateljima i time se još vise upoznajem

 sa njihovom kulturom i samim načinom života.

Nataša kaže da su joj utisci o programu odlični i da je jako raduje što je dobila mogućnost da upozna nešto skroz drugačije od sopstvene kulture i okoline, te da smatra da je razmena iskustvo koje zaista pozitivno utiče na njegove učesnike.

Za one koje imaju nedoumice ili nisu sigurni da li da se prijave na program jer im je to nešto novo i nepoznato, Nataša kaže: Ja sam bila prva skeptična oko svega, moji roditelji tek, ali ponosna sam na sebe što nisam odustala i došla ovde. Stvarno je iskustvo koje ću pamtiti do kraja života i ovo putovanje mi je donelo dosta lepih uspomena.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE