Porodica me je prihvatila od prvog trenutka

Porodica me je prihvatila od prvog trenutka

Porodica me je prihvatila od prvog trenutka

Bojana nam se javila iz Colorado Springsa gde boravi već skoro godinu dana. Čitajte više o njenom iskustvu u nastavku: 

Oduševljena sam programom, i svime što nam program pruža tokom godine. Porodica sa kojom živim me je prihvatila od prvog trenutka od kako smo se upoznali. Učinili su da se osećam baš kao deo porodice. Nikad nisu dozvolili da se osećam kao outsider čak ni u kućama njihovih roditelja u kojima smo proveli neko vreme. Brinem se o jednom dečaku od 3 (skoro 4) godine, koji je u potpunosti verbalan i naučen da ide u wc sam, tako da je meni sve bilo olakšano od samog početka programa. Takođe živimo sa 3 mačke i jednim kučetom, stoga u kući nikad nije tiho i mirno.

Živim u Colorado Sringsu, manji grad ne tako daleko od Denvera (nekih sat i 15 minuta kolima). Sve nam je relativno blizu i ima dosta prelepih mesta na kojima sam bila u svoje slobodno vreme ili sa detetom ponekad. Na pola sata od nas se nalazi zoološki vrt u kom smo proveli bar jedan dan nedeljno kroz ceo septembar i oktobar. Nalazimo su podnožju planina u veoma brdovitom mestu, tako da gde god da krenemo idemo na planinarenje. Gradski prevoz u mojoj okolini uopšte nije dobar i jako je teško snaći se, ali porodica sa kojom sam mi je dala pristup automobilu 24/7 tako da nisam ni imala neke velike potrebe za gradskim prevozom.

Biti u manjem gradu znači imati poteškoće sa upoznavanjem drugih devojaka koje su u programu. Najbliže gde znam da ima dosta devojaka je Denver. Da bih se lakše navikla na okolinu, svakom datom prilikom sam išla negde – da li je to nova prodavnica, bioskop, vožnja kroz planine, duža šetnja kroz šumu – sve je bilo dobrodošlo što bi sprečilo da se osećam kao da ne pripadam tu. U toku Božića smo išli u posetu roditeljima mojih host-roditelja. Sa njima sam putovala u nekoliko različitih država, a sledeća u koju idemo je Florida dva puta u 2 meseca.

Svima koji žele da se upoznaju sa drugim kulturama i da upoznaju nove ljude i nauče nove stvari, i steknu neka nova iskustva preporučujem da se prijave na ovaj program. Meni je doneo dosta novih ljudi u život, smeha i iskustava i veoma mi je drago što sam odlučila da se prijavim.

Ukoliko i ti želiš u SAD, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE