Priuštite sebi jedno nezaboravno iskustvo!

Priuštite sebi jedno nezaboravno iskustvo!

Priuštite sebi jedno nezaboravno iskustvo!

Naila nam se javlja iz sunčanog gradića Premia de Dalt, nadomak Barselone, gde je provela poslednja 3 meseca. Španija je na nju ostavila poseban utisak, o kojem možete detaljnije pročitati u nastavku teksta.

“Sve je fantastično! Sa porodicom sam se jako brzo uklopila, kao i sa njihovim rasporedom i potrebama, prihvatili su me jako lepo. Grad je pun zanimljivih stvari i mesta za posetiti, pa je jako zabavno otkrivati nove stvari skoro svaki dan.

Dosta slobodnog vremena provodim sa porodicom kod koje boravim. Uvek imamo nešto zabavno da radimo. Odlazak na plažu je čest, pa tamo neretko idemo zajedno. Pored toga, idem do centra grada. Ne pravim plan gde tačno da idem, pa ponekad šetam bez konkretnog cilja i posećujem mesta koja su mi zanimljiva u tom momentu.

Sve je predivno i ne znam šta bih naročito izdvojila. Recimo, toplina ljudi i druželjubivost. Učenje španskog jezika sa porodicom je jako zabavno! I da, plaža, naravno! Blizu je i naravno da je predivno imati mogućnost posećivanja plaže tako često.”

Budućim kandidatima poručuje sledeće: “Prijavite se bez velikog razmišljanja! Ovo je jedna od najboljih odluka u životu! Predivno i nezaboravno iskustvo ❤️.”

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE