Pozdravi iz Andaluzije

Pozdravi iz Andaluzije

Pozdravi iz Andaluzije

Ako ste se pitali gde provesti naredno leto, a usput nešto naučiti i proputovati, preporučujemo da pročitate Ivoninu priču. Ivona ovo proleće i leto provodi u Andaluziji gde je otputovala u aprilu ove godine. Više o njenom boravku tamo u nastavku: 

Ivona Malaga

Mislim da je program odlična podrška za ljude koji bi voljeli otići živjeti u drugu državu, naučiti nesto novo o sebi i drugoj kulturi te se uklopiti u zajednicu. Obitelj s kojom živim je izrazito brižna prema meni, opuštena, zanimljiva, otvorena i susretljiva što je meni jako bitno. Otvorili su mi vrata svog doma kao da sam njihova obitelj. Grad Torremolinos je prekrasan grad na obali, s prekrasnim plažama i centrom grada.

U slobodno vrijeme putujem u ostale gradove, obalne i u središtu Andaluzije, vrijeme provodim na prekrasnoj plaži, čitam, učim Španjolski jezik, rolanje, meditacija na plaži. Najviše mi se svidio grad u kojem živim, smještaj te obitelj koja mi je od prvog dana dala ključeve svoje kuće i rekli su uzmi šta god želiš, kad god želiš. 

Poručila bi svim budućim kandidatima da se prijave što prije i da ne postoji nikakva prepreka za prijave i da će im ovo biti odlično iskustvo u životu.

Prijave za leto naredne godine su već u toku prijavi se i ti   PRIJAVI SE