Belgrade Youth Fair 2022

Belgrade Youth Fair 2022

Najveći karijerni događaj za mlade Belgrade Youth Fair 2022. stiže u Srbiju 20. i 21. aprila u interaktivnom online formatu. Osmi po redu Belgrade Youth Fair se opisuje kao najveći karijerni događaj u regionu, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili posao ali i mogućnost da prikupe mnogobrojna znanja za koja će zalužno dobiti sertifikat. Najveći Employer Branding događaj će trajati od 10 do 17 časova, a podeljen je u dve celine sajamski i konferencijski deo.

Manifestacija je pokrenuta sa ciljem da poveže mlade sa poslodavcima, kompanijama i institucijama. U skladu sa tim, događaj je osmišljen da kroz neformalne edukacije ponudi besplatna predavanja, radionice i edukacije putem kojih će mladi proširiti svoja znanja iz različitih delatnosti i upoznati sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu.

Neke od tema u okviru konferencijskog dela projekata a koja će držati najveći stručnjaci iz različitih kompanija su sledeće:

  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Kako izabrati pravog poslodavca za sebe;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Zainteresovani studenti i diplomci, kao i svi sa drugim statusom koji su u potrazi za poslom i karijernim usavršavanjem već sada mogu poslati svoje radne biografije za praksu, posao, ali i da se prijave za događaj putem sledećeg linka.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: http://youthfair.rs/prijavi-se/ ).