Život na raskošnoj Majorci

Život na raskošnoj Majorci

Život na raskošnoj Majorci

Iva je bila naša učesnica programa sa Španijom gde je provela mesec ipo na atraktivnoj Majorci. Sada nakon završenog programa zaključuje da je  iskustvo koje je

 stekla bilo iznad svih njenih očekivanja. Ističe da je od samog početka imala dobru komunikaciju sa svojom porodicom i to je doprinelo tome da se oseća dobrodošlo i prijatno. 

”Program kulturne razmene je dvosmeran, koliko mi kao kandidati pružamo porodici, toliko i oni treba da uzvrate. Grad Palma oduševio me je! Zaljubila sam se u njegove ulice, pekare iz kojih mirišu sveže i tradicionalno spremljene ensaimade, ljude koji su nasmejani i tom energijom kažu “Hola”…

Ivu je najviše  oduševio osećaj lokalnog načina života a kako navodi kada ste u programu kulturne razmene više niste turista. Kako je izgradila  lep odnos sa porodicom slobodno vreme uglavnom planira sa njima. 

”Sa porodicom sam skoro svakog dana obilazila Palmu i druge gradove na Majorci, isprobavala tradicionalna jela i tako postala još jedan stanovnik Majorke! Majorka je puna prelepih plaža koje rado posećujem i na kojima provodim kvalitetno vreme sa porodicom. Pored toga, ovaj program mi je omogućio da stupim u kontakt sa ostalim učesnicima koji su na Majorci. Povezala sam se sa nekoliko devojaka koje su mi sada prijateljice koje jedva čekam ponovo da vidim na našim prostorima!”

Tokom boravka na Majorci uspela je da obiđe  grad Palmu i Sojer, ostrvske pećine “Cuevas del Drach”, posetila jednu od najlepših plaža “Cala Varques” i uživala u svakom novom iskustvu. Svaki dan joj je bio ispunjen ali je isto tako volela i da se opusti tokom dana ne planirajući nove obilaske.

Svim mladim ambicioznim kandidatima željnim avanture i novog preporučuje  da ne razmišljaju, prijave se i obezbede sebi jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

” Uđite otvorenog srca u celu ovu priču i dopustite sebi da vas program nauči, iznenadi, nasmeje, izgradi i učini da saznate mnogo novih stvari o sebi i svojim sposobnostima. Jako je važno da izaberete porodicu koja vam prija i sa kojom osećate da imate dobru komunikaciju i sa kojom se razumete. Ljudi koji se prijavljuju za ovaj program već su puni iskustava i žele da se nadograde. Sve to će uz pomoć ovog programa dostići neki viši nivo.”

Ukoliko i ti želiš da iskusiš život u Španiji iz prve ruke Prijavi se