Konkurišite za Make the move for green inclusion

Konkurišite za Make the move for green inclusion

Konkurišite za Make the move for green inclusion

Bureau International Jeunesse poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u programu namijenjenom mladim ljudima u cilju rešavanja globalnih pitanja, posebno onih koji se odnose na životnu sredinu.

OBLAST:

održivi razvoj, životna sredina

OPIS

Tokom proteklih godina razvijeni su i vođeni mnogi projekti razmjene mladih između organizacija iz različitih zemalja Evrope. U cilju jačanja partnerstva, a posebno kvaliteta ovih projekata, ova aktivnost izgradnje partnerstva ima za cilj da obezbijedi potreban okvir, podršku i elemente obuke za učesnike koji namjeravaju da organizuju ovakvu razmjenu mladih u bliskoj budućnosti. Osim što stvaramo priliku učesnicima da stvore jaka partnerstva, takođe želimo da ponudimo pravo interkulturalno iskustvo, kao inspirativan primer za buduću implementaciju razmjene mladih. Ovaj „NAPRAVI POKRET za zelenu inkluziju“ će se stoga održati po 6. put u samom centru Portugala. Pokušaćemo da stvorimo snažnu interakciju sa lokalnom zajednicom, koja dodaje dimenziju dubokog interkulturalnog iskustva za učesnike. Prioritetne teme biće životna sredina i održivi razvoj i inkluzija, kao i moguće veze između njih.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:

– najmanje 18 godina u vrijeme apliciranja
– poznavanje engleskog jezika

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

09.03.2022.

Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/make-the-move-for-green-inclusion.9897/?fbclid=IwAR0OcK8CksnA3TfVH7qcI3XWFS_KCPDIbC7EKnbQiTg9g7Vr9EsEOYmx0g0

Izvor: Link