Konkurišite za Eye liner in Romania

Konkurišite za Eye liner in Romania

Konkurišite za Eye liner in Romania

ANPCDEFP poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u programu namijenjenom mladim ljudima u cilju razmjene kroz Erasmus program.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Na ovom kursu obuke naučićete sve osnove koje su vam potrebne da organizujete i aplicirate za grant za omladinske razmjene u okviru programa Erasmus + (Mladi), sa jasnim, prioritetnim fokusom na projekte koji konkretno uključuju mlade od samog početka procesa. U ovoj aktivnosti se koncentrišemo na parove mladi-odrasli: 1 iskusan odrasli vođa + 1 ili više mladih (13-18 godina).

Da bi se podržao proces onlajn učenja, svim učesnicima će biti poslat oflajn paket sa materijalima za podršku (poštanskom službom). Ova poštanska kutija sadrži set edukativnih karata za igru – kartice OKO – za podršku izgradnji projekata, interkulturalnog učenja i može se efikasno koristiti tokom budućih razmjena mladih.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:

– najmanje 18 godina u vrijeme apliciranja
– poznavanje engleskog jezika

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

28.02.2022.

Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/eye-liner-in-romania.9891/?fbclid=IwAR1NpVdA7aPdW11XP3EBbWccayasCbJE3_sB2p8D5MD5FH5iow0GSFv3XH0

Izvor: Link