Konkurišite za Design long educational cycle

Konkurišite za Design long educational cycle

Konkurišite za Design long educational cycle

NGO Trainers Association poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u programu namijenjenom svim mladim ljudima u cilju usavršavanja i sticanja novih vještina.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Većina trenera i fasilitatora koji učestvuju u ToTs-u ili školi za trenere uče kako da osmisle i pripreme trening u trajanju od 3 dana. U mnogim slučajevima i obrazovnim oblastima jedan sastanak nije dovoljan.

Treneri i edukatori koji učestvuju na kursu imaće priliku da nauče specifičnosti dugog obrazovnog procesa u odnosu na 1-2 dana obuke. Tokom kursa odgovaraćemo na strateška pitanja: kako osmisliti dug obrazovni proces, koje su specifične potrebe učesnika u ovom procesu, koje druge oblike obrazovanja treba osmisliti, šta je Kolbeov ciklus i kako odrasli uče. Učesnici će imati priliku da nauče i razmijene svoja iskustva i primjere dobre prakse sa drugim trenerima i edukatorima.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:

– najmanje 18 godina u vrijeme apliciranja
– poznavanje engleskog jezika

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

15.03.2022.

Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/designing-long-educational-cycle.9669/?fbclid=IwAR0P0cFAPOmpEmJ5GrgLHcAsF6uBZkJy27GLavNFYCc8W73iEliyaWr3wKk

Izvor: Link