Kulturna razmena u malom mestu u Španiji za vreme koronavirusa

Kulturna razmena u malom mestu u Španiji za vreme koronavirusa

Kulturna razmena u malom mestu u Španiji za vreme koronavirusa

Olga nam se javila iz Funesa, pokrajina Navarra u Španiji gde boravi već mesec dana sa porodicom. Olga svoje vreme provodi družeći se sa lokalcima u Španiji, a ima u planu još nekoliko putovanja, između ostalog rođendan će proslaviti u Barseloni. U nastavku donosimo njenu priču: 

“Ceo život sanjala sam o tome da živim u Španiji, da istražujem njihovu kulturu, učim jezik i provodim dane sa ovim neverovatnim ljudima. Otkrivši program kulturne razmene znala sam da je ovo najbolji način za ostvarenje mog sna.

Sada slobodno mogu da kazem da je ovo najbolja odluka koju sam donela. Budući da živim u malom gradu Funesu, u oblasti Navarra, imam priliku da živim pravi španski život. S obzirom na to da ovaj grad nije “popularan” i da nema turiste, porodica i prijatelji su učinili da se osećam kao deo njih. Već sada znam da sam stekla prijatelje za ceo zivot!

Doživela sam neverovatne trenutke koje bih svakom poželela, jer ovakve stvari zaista nemaju cenu. Ovde sam mesec i po i toliko mi je još ostalo, zato neću da otkrivam previše. Imam još mnogo planova koje želim da ostvarim, a posle toga vam pišem o mojoj najboljoj životnoj avanturi.”

Olgi želimo lep ostanak u Španiji, a vi ako želite da iskusite svoju avanturu PRIJAVITE SE