Mojih prvih mesec dana u Pensilvaniji

Mojih prvih mesec dana u Pensilvaniji

Mojih prvih mesec dana u Pensilvaniji

Jelena nam se javlja sa programa “Upoznaj SAD” gde je stigla pre mesec dana, a trenutno je na putovanju sa porodicom na Floridi, a u porodicu je stigla baš na vreme i da proslavi svoj rođendan. U nastavku vam donosimo njene prve utiske. Sigurni smo da će nam Jelena poslati još priča jer njena avantura je tek počela:
 
“Zdravo svima! Zovem se Jelena, u Americi sam svega 3 ipo nedelja i nalazim se u jednom malom gradu u Pensilvaniji. Pokušaću da vam dočaram delić ovog mesta, mada je to rečima teško opisati. Priroda, čist vazduh i puno životinja, to predstavlja moju svakodnevnicu od kada sam ovde. Ne mogu da vam opišem osećaj kada se probudite, pogledate kroz prozor, a u svom dvorištu ugledate veverice, zečeve, srne… svakog jutra novo iznenađenje. Boravim u divnoj porodici koja je poreklom iz Indije i svakodnevno pored američke kulture rado učim i o indijskoj. Takođe, ne mogu vam rečima opisati moj komšiluk, ljudi su jako fini i sve je kao na filmu.
 
U samom početku jako dobro sam se uklopila ovde, zbog toga najveću zahvalnost zaslužuje porodica u kojoj boravim i zahvalna sam na pristupu koji imaju prema meni, maksimalno se trude da sve bude kako treba, zbog toga se osećam kao kod kuće. Već sledece nedelje sa njima idem na odmor, na Floridu i ne mogu da dočekam predstojeće avanture. Takođe zahvalnost dugujem i Centru za afirmaciju i razvoj, kao i Dragani jer su uz mene od samog početka!
 
Pozdrav, Jelena!”
 
Ako i ti želiš da iskusiš avanturu u SADPRIJAVI SE