Kurs konverzacije španskog jezika – popust 40%

Kurs konverzacije španskog jezika – popust 40%

Kurs konverzacije španskog jezika – popust 40%

Vreme je da progovorite španski uz najbolje uslove. Progovorite španski uz popust od 40% i uštedite 20 evra, a uz to možete da provedete u Španiji od 1 do 12 meseci uz besplatan smeštaj, hranu i džeparac, kroz program kulturne razmene.

Najboljeg učenika vodimo besplatno u Španiju uz program kulturne razmene. Provešćete u Španiji od 1 do 3 meseca uz besplatan smeštaj, hranu i džeparac.

Nastava se odvija online ili uživo u našoj kancelariji u Beogradu. Sami birate način nastave koji Vama odgovara. Prijave su otvorene za celi region.

Garancija kvaliteta
Ukoliko polaznik koji je prisustvovao na najmanje 90% časova od ukupnog fonda časova cijelog kursa, ne položi završni test, u tom slučaju polaznik ostvaruje pravo da, u potpunosti besplatno, pohađa isti kurs ponovo.

Znamo da je zanimljivije učiti zajedno sa nekim koga poznajete, tako da ukoliko preporučite prijatelju, dobijate oboje po 10% popusta.

Učili ste španski jezik, ali imate poteškoće sa aktivnom upotrebom jezika u svakodnevnim situacijama? Rešite ovaj problem uz konverzacijski kurs.

Konverzacijski kurs obrađuje teme iz svakodnevnog života i odličan za proširenje vokabulara, jer svaka tema sama po sebi donosi nove reči, kao i gramatičke strukture. Takođe, dolaskom na ove časove pobeđujete tremu i oslobađate se straha od upotrebe jezika. Osim toga, naučićete kako da iznesete svoj stav i mišljenje o određenoj temi.

Radićete po posebno pravljenom planu i programu od strane predavača sa dugogodišnjim iskustvom. Preduslov za upis na kurs konverzacije je da imate završen kurs za A2 nivo.

Početak nastave za nove grupe:
Nemojte da propustite ovu odličnu priliku. Rezervišite mesto na vreme u novim grupama koje počinju ubrzo.

2

Trenutno slobodnih mjesta

9

Ukupno dostupno mjesta

Za vrijeme pohađanja nastave uspećete da: 

  • unapredite sposobnost komunikacije na španskom jeziku
  • obogatite vokabular,
  • primenite dosadašnje znanje  na najbolji način

Format i trajanje nastave:

  • online ili uživo
  • dva meseca
  • nastava se održava jednom sedmično, po dva časa od 45 min.

Kotizacija:

  • za celi kurs iznosi 45 evra

Iskoritite ovu priliku i pričajte strani jezik u inspirativnom i kreativnom okruženju!

Važna napomena

Rezervišite mesto tako što ćete ispuniti online formular u nastavku. Poslije toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili, tako da OBAVEZNO proverite inbox  mejla. 

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Grad (obavezno)

    Izaberite jezik (obavezno)

    španski

    Trenutni nivo znanja jezika (obavezno)

    A2B1B2C1

    Status (obavezno)

    učenik ili studentostali

    Budi CAR kod