Situacija u Kini daleko bolja u odnosu na ostatak sveta – utisci iz Kine

Situacija u Kini daleko bolja u odnosu na ostatak sveta – utisci iz Kine

Situacija u Kini daleko bolja u odnosu na ostatak sveta – utisci iz Kine

Vest o pojavi koronavirusa u Kini krajem 2019. godine iznenadila je i naše kandidate koji u ovoj zemlji borave kao učesnici programa English Teaching u Kini. Na našu veliku radost, svi kandidati su dobro i iz Kine nam šalju pozitivne vesti o trenutnoj situaciji. Milica i Miloš nam prenose svoje utiske iz Tianjina.

“U Kini smo od avgusta, vrijeme u izolaciji smo provodili kako smo stigli. Trebalo je da budemo kreativni na momemte, ali smo gledali da učimo nove stvari preko neta, da probamo da radimo na sebi. Stigli smo da pogledamo dosta filmova i serija koje inače nismo imali vremena da gledamo. Trenitna situacija u Kini u odnosu na ostatak sveta je mnogo bolja. Najgore je prošlo, uskoro će se sve lepo vratiti u normalu, tako da se ovde trenutno osećamo najbezbednije. Ako bismo morali da biramo gde možemo da budemo na celom svetu, a da izuzmemo prijatelje i porodicu, bili bismo u Kini. Što se tiče posla i predavanja engleskog, iz predostrožnosti škole zadnje počinju sa radom tako da nam naredni mesec predstoje on line časovi oko kojih se dogovaramo sa našim školama.”

Ukoliko biste i Vi voleli iskoristiti priliku da živite i radite u i jednoj od narazvijenijih zemalja 21. veka, u toku su prijave za početak nove školske godine koja počinje u septembru Saznaj više