U Sevilji se osećam kao kod svoje kuće

U Sevilji se osećam kao kod svoje kuće

U Sevilji se osećam kao kod svoje kuće

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Aleksandra, koja se uskoro vraća sa razmene, pisala nam je iz tople Andaluzije, tačnije iz Sevilje, glavnog grada ove južne španske pokrajine. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Aleksandra tvrdi da se sa porodicom lepo slaže i da je zaista prezadovoljna, a dobila je i priliku da zbog selidbe porodice provede neko vreme sa njima i u Kadisu, gradu koji se takođe nalazi u Andaluziji, jugozapadno od Sevilje i leži na obalama Atlantskog Okeana.

Obilazim grad i trudim se da kad mogu putujem u druga mesta, odgovorila je Aleksandra na naše pitanje o tome kako provodi svoje slobodno vreme.

Njeni utisci o porodici su odlični, jer su se zaista potrudili da je lepo prihvate: osećam se kao kod svoje kuće zato što su roditelji divni, kaže, pomažu mi oko svega i uvek mi rado izlaze u susret kada zatražim pomoć.

Za sve zainteresovane kandidate, Aleksandrin savet je sledeći: Savetujem im da se prijave jer zaista mislim da mogu doživeti izvanredno iskustvo. Takođe, ona smatra da je zaista bitan izbor porodice jer od slaganja sa njima dosta stvari zavisi, tako da bi prilikom izbora porodice uvek trebalo dati prednost onoj koja vam deluje zanimljivo i sa kojom biste mogli lepo da se uklopite.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE