Doživite Ameriku i američki način života

Doživite Ameriku i američki način života

Doživite Ameriku i američki način života

Milena, naša učesnica kulturne razmene sa Amerikom nam šalje prve utiske iz grada Hjuston, 4. najvećeg grada u SAD-u. Pristigle utiske čitajte u nastavku teksta.

,,Najbolje iskustvo koje sam dozivjela tokom boravka na programu jeste, upoznavanje kulture, ne samo americke već i mnoge druge. Sticanje novih prijatelja, jos bolja gradnja razgovora i pisanje engleskog jezika.  Pocela sam da hvatam americki akcenat i naravno nezaobilazna putovanja u razlicite gradove i drzave.To bih za sada izdvojila kao prednost programa.”

Milena u slobodno vreme putuje u Njujork i uživa u svemu što grad ima da ponudi a svoj boravak za sada opisuje u tri reči : ,,postenje, vjerovanje i ljubav kroz host porodicu”. Svim zainteresovanim ljubiteljima Amerike i budućim kandidatima poručuje. ,,Prije nego sto se odluce da li ce napraviti prvi match sa porodicom, neka dobro pripreme par pitanja i neka se cuju sa porodicom 3/4 puta preko video poziva. Svi zelimo da dodjemo u USA i da putujemo, ali kod koga cemo boraviti, kako ce nas gledati porodica i kako ce nas smatrati kao clanom porodice je najbitnije.”

Ukoliko i ti želiš da proputuješ Amerikom, preostaje ti da klikneš  Prijavi se