Predivno novo iskustvo za mene u Španiji

Predivno novo iskustvo za mene u Španiji

Predivno novo iskustvo za mene u Španiji

Ana je odlučila da ovo leto provede nadomak Valjadolida, u mestu Castilla y Leon u okviru programa Upoznaj Španiju. U nastavku prenosimo njene utiske:

“Nešto što je na mene ostavilo najjači utisak do sada jeste koliko su ljudi bliski sa porodicom, koliko se međusobno druže i vole da provode vreme zajedno. Porodica je divna, ponašaju se kao da sam član porodice i počinjem da se osećam kao kod svoje kuće.

Živim u selu, koje je prelepo, sa puno zelenila i mesta za šetnju, sa nekoliko bazena i ovo selo je divno mesto za provesti letnje dane. Valladolid je 15 minuta od sela. To je grad koji baš po mojim merilima, ni prevelik ni premali, ima svega, ali bez previše gužvi na svakom koraku.

Često sam sa porodicom, jer se uvek nešto zanimljivo dešava u kući. Skoro svakog dana upoznajem njihove nove prijatelje, porodicu, uvek je neko u kući i uvek ima razloga za roštilj i druženje. Pored toga ponekad vozim bicikl, šetam selom ili gradom. Krenula sam i na časove španskog, a tamo sam upoznala i ljude iz različitih država.

Ovo je potpuno novo iskustvo za mene, tako da je za sada sve prezanimljivo. O Španiji sam dugo maštala, a ovo je definitivno najbolji način da je upoznam.”

Za sve buduće učesnike Ana ima poruku: “Nijedno putovanje ne može zameniti ovo iskustvo i najbolji je način da se upozna zemlja na pravi način, jer ste deo porodice i učustvujete u svakodnevnom životu.”

Ani želimo predivno leto u Španiji. Ukoliko i ti želiš da iskusiš avanturu u Španiji PRIJAVI SE