Moja filmska priča u Barseloni

Moja filmska priča u Barseloni

Moja filmska priča u Barseloni

Iz Barselone smo dobili jednu prekrasnu filmsku priču koju nam priča Milica. Pročitajte više u nastavku: 

“Ne znam da li ste ikada maštali da spakujete stvari i otputujete daleko od svih i svega, potpuno sami! Omiljeni filmovi su mi sa takvim radnjama, a ovog puta sam skupila hrabrost da uradim isto i da živim svoj film. Nakon skoro mjesec dana provedenih u Španiji, mogu vam reći da bih mogla da napravim opasno dobar.
Naravno, prije dolaska sam osjećala nesigurnost. Osjećaj da ne znam gdje idem, poptuno sama, mi je pomalo stvarao nelagodu. Već trećeg dana sam postala svjesna da sam donijela jednu od najboljih odluka u mom životu i da živim svoj san. Nalazim se u mjestu koje se zove Salou, nedaleko od Barselone i na obali mora. Popularno je među turistima i ima prelijepe plaže. U porodicu sam se odlično uklopila i imam osjećaj da ih znam cio život. Roditelji su jako mladi i sa njima imam pravi prijateljski odnos pun smijeha i priče. Djeca su prezabavna i obožavam da provodim vrijeme sa njima. 

Vikendom putovanja, a radnim danima igra sa djecom, bazen i plaža – zamislite kakva patnja! Nakon što završim obaveze sa djecom postao mi je ritual da popijem kafu u obližnjem beach baru uz kroasan od bijele čokolade (najbolji koga sam ikada probala). Takođe, jedna od omiljenih stvari mi je večernje druženje na plaži uz churose. Jako volim istraživanje skrivenih španskih uličica. Ovakva mjesta me uvijek više oduševe više od poznatih turističkih atrakcija koje sam već imala priliku da vidim putem interneta ili televizije.

Sigurna sam da nikome u toku boravka u Španiji ne može da bude dosadno. Život uz tako vesele i temperamentne ljude je prava zabava. Sa njima imam osjećaj da pripadam ovdje i da sam jedna od njih. Kao da sam kod svoje kuće!

Ukoliko želite da svakodnevno isprobavate španske specijalitete, da obiđete prelijepa mjesta, upoznate sjajne ljude i, kao što je bilo u mom slučaju zaljubite se, na pravom ste mjestu. Ostaje samo još da vidimo kakav će biti završetak ovog mog filma, svakako se nadam da će biti happy end. Iskočite iz zone komfora i prepustite se u pustolovinu koju ćete zauvijek pamtiti. La vida es bella!” Prijavi se