Agilno upravljanje projektima – posebna ponuda 😍

Agilno upravljanje projektima – posebna ponuda 😍

Agilno upravljanje projektima – posebna ponuda 😍

Kurs je dizajniran da vam pruži temeljno razumevanje Agile metodologije, jednog od najpopularnijih i najefikasnijih pristupa upravljanju projektima u današnjem brzom i promenljivom poslovnom okruženju. U današnjem svetu brzih promena, Agile pristup je postao ključan za uspjeh. Saznaćete kako Agile može transformisati vaš način rada, omogućavajući vam da budete fleksibilniji, inovativniji i uspješniji u svim aspektima upravljanja projektima.

Sa bogatim sadržajem, praktičnim primerima i jasnim smernicama, ovaj kurs će vam pružiti sve potrebno da postanete uspešan Agile profesionalac.

Predavač je jedan od osnivača naše organizacije koji poseduje više od 14 godina iskustva u projektnom menadžmentu.

Svi učesnici kursa dobijaju:  

  • sertifikat,
  • prateći materijal u elektronskom formatu,
  • konsultacije sa mentorom tokom praćenja kursa i procesa pisanja projekta posle završetka kursa,
  • kupon sa 10% popusta za sve aktuelne programe CAR-a, uključujući kurseve stranih jezika, programe međunarodnih razmena i edukacije.

Šta je Agile metodologija?

Agile je metodologija koja se uglavnom koristi u upravljanju projektima i razvoju softvera, a karakterišu je fleksibilnost, saradnja, kontinuirano unapređivanje i visoka prilagodljivost promenama. Za razliku od tradicionalnih metoda upravljanja projektima koje slede linearni i sekvencijalni pristup, Agile podrazumeva podelu projekata na male, upravljive jedinice, omogućavajući iterativni i inkrementalni razvoj.

Ključni principi Agile-a uključuju:

  1. Prilagodljivost promenama: Agile metode su dizajnirane da se prilagode promenama u zahtevima projekta, čak i ako se pojave kasno u procesu razvoja.
  2. Saradnja s klijentima: Redovna povratna informacija od i saradnja s klijentima ili krajnjim korisnicima su integralni deo Agile pristupa, osiguravajući da krajnji proizvod usko odgovara njihovim potrebama i očekivanjima.
  3. Iterativni razvoj: Projekti se dele na manje sekcije poznate kao iteracije ili sprintovi, koji obično traju nekoliko nedelja. Svaka iteracija uključuje planiranje, razvoj, testiranje i evaluaciju.

Zašto Agile?

Agile metodologija nije samo skup pravila i procedura, već način razmišljanja koji omogućava timovima da budu više fokusirani na klijenta, fleksibilniji i efikasniji. Usvajanjem Agile pristupa, organizacije i pojedinci mogu unaprediti ne samo svoje projekte i proizvode, već i celokupno poslovanje i radno okruženje. Kroz ovaj kurs, naučićete kako Agile omogućava timovima da brže reaguju na promene, efikasnije sarađuju i postižu bolje rezultate

Šta ćete naučiti?

Ovaj kurs pokriva sve od osnovnih principa Agile-a, preko specifičnosti popularnih okvira kao što su Scrum i Kanban, do praktične primene u stvarnim projektima. Razmotrićemo ključne elemente Agile-a kao što su iterativni razvoj, samoupravljajući timovi i kontinuirana povratna sprega od klijenata.

Kome je kurs namijenjen?

Kurs je namenjen svima koji žele da steknu ili prošire svoje znanje o Agile metodologiji. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, ovaj kurs će vam pružiti korisne uvide i praktična znanja koja možete odmah primeniti u svom radnom okruženju.

Moduli kursa

Kurs je podeljen u 8 modula koji detaljno obrađuju različite aspekte Agile metodologije:

  • Modul 1: Uvod u Agile i Scrum
  • Modul 2: Planiranje u Agile-u
  • Modul 3: Agile implementacija i alat
  • Modul 4: Upravljanje rizicima u Agile-u
  • Modul 5: Agile u Ne-tehničkim projektima
  • Modul 6: Integracija Agile-a sa tradicionalnim metodama
  • Modul 7: Napredne Agile tehnike
  • Modul 8: Zaključak i resursi za dalje učenje

Možete da odaberete jedan od dva načina pohađanja kursa, a to su:

  1. onlajn kurs putem video lekcija preko naše platforme Level Up Academy
  2. onlajn kurs uživo putem aplikacije Zoom  

Važne napomene

  • Ako se odlučite za onlajn kurs putem video lekcija – Kurs pratite onda kad vam to najviše odgovara, bez ikakvih ograničenja, jer vam je kurs dostupan onlajn 24/7, svakog dana tokom cele godine. Kurs možete pratiti putem računara, tableta ili mobilnog telefona – izbor je vaš. Ovo znači da imate potpunu kontrolu nad tempom učenja i možete ga prilagoditi svojim individualnim potrebama i rasporedu. Bez ikakvog stresa, bez žurbe – učite . Pored toga svaku lekciju, kao i celi kurs možete da pogledate koliko god puta želite.
  • Ako se odlučite za onlajn kurs uživo putem Zoom-a, nakon prijave ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili tačne termine održavanja kursa za svaki od modula, uzimajući u obzir vaše preferencije.

Garancija kvaliteta i povrat novca

Garantujemo kvalitet i povrat novca, ako niste zadovoljni rezultatima kursa, vratićemo vam novac u punom iznosu.

Posebna ponuda 

U okviru posebne ponude, iskoristite popust od 40% na oba dostupna načina pohađanja kursa, a popust važi samo do popunjavanja mesta.

Cena za kurs sa popustom od 40%:

  • onlajn kurs putem video lekcija iznosi 89 evra.
  • onlajn kurs uživo putem Zoom-a iznosi 189 evra.

Ako se zajedno prijavite sa još jednim učesnikom, dobićete oboje dodatnih 10% popusta.

Iskoristite ovu posebnu ponudu i rezervišite mesto na vreme

2

Trenutno slobodnih mesta

188

Ukupno dostupno mesta

Rezervišite mesto sada

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular u nastavku. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake. OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam folder.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Grad (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Broj mobilnog telefona (obavezno)

    Trenutni status (obavezno)

    Obrazovanje - naziv fakulteta ili škole koju ste završili (obavezno)

    Trenutno zanimanje / pozicija na kojoj radite (obavezno)

    U kojem formatu želite da pohađate kurs (obavezno)

    onlajn uz video lekcijeonlajn uživo putem Zoom-a

    Iskustvo vezano za projektni menadžment (obavezno)

    Kako ste saznali za ovaj kurs (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)

    ISKORISTI POPUST OD 40%