Put ka najboljoj verziji sebe, kurs ličnog razvoja – posebna ponuda 😍

Put ka najboljoj verziji sebe, kurs ličnog razvoja – posebna ponuda 😍

Put ka najboljoj verziji sebe, kurs ličnog razvoja – posebna ponuda 😍

Da li ste ikada osetili da živite svoj život po tuđim pravilima? Da li vam je teško da postavite sebe na adekvatno mesto? Niste sami. Mnogi od nas, a posebno žene koje balansiraju između karijere, porodice i društva, često se zaborave negde usput. Ali, postoji rešenje koje vam može pomoći da ponovo pronađete sebe i ostvarite sreću. Dobrodošli na naš kurs ličnog razvoja. Kurs je posebno dizajniran za sve koji žele da se posvete svom ličnom razvoju i sreći.

Kurs vam pruža konkretne alate i strategije kako biste postigli ravnotežu između svojih potreba i ciljeva, i sveta oko sebe. Kroz praktične vežbe, primere iz stvarnog života i naučno potkovan sadržaj, naučićete kako da postignete ravnotežu između svojih potreba i ciljeva i sveta oko sebe.

Kroz pažljivo strukturirane lekcije, upoznaćete ključne koncepte kao što su:

  • Razvoj samopouzdanja i samopoštavljanje: naučite kako da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Kroz naše praktične vežbe, osetićete pravi rast samopouzdanja.
  • Tehnike za upravljanje stresom i emocijama: naučite efikasne tehnike za upravljanje stresom i emocionalnim izazovima koji vam se nađu na putu.
  • Otkrivanje i prevazilaženje ograničavajućih uverenja: identifikujte i oslobodite se ograničavajućih uverenja koja vas koče u napredovanju.
  • Plan za nastavak ličnog razvoja: nećemo vas ostaviti na pola puta, jer naš cilj je da vas opremimo alatima i planom kako biste nastavili svoj lični razvoj i blagostanje i nakon završetka kursa.

Stručni predavači: kurs je pripremio tim iskusnih predavača iz oblasti medicine i psihologije.

Garancija kvaliteta: verujemo u kvalitet našeg kursa, ako niste zadovoljni, nudimo pun povrat novca.

Možete da odaberete jedan od dva načina pohađanja kursa, a to su:

  1. onlajn kurs putem lekcija preko naše platforme Level Up Academy
  2. onlajn kurs uživo putem aplikacije Zoom  

Važne napomene

  • Ako se odlučite za onlajn kurs putem pripremljenih lekcija – Kurs pratite onda kad vam to najviše odgovara, bez ikakvih ograničenja, jer vam je kurs dostupan onlajn 24/7, svakog dana tokom cele godine. Kurs možete pratiti putem računara, tableta ili mobilnog telefona – izbor je vaš. Ovo znači da imate potpunu kontrolu nad tempom učenja i možete ga prilagoditi svojim individualnim potrebama i rasporedu. Bez ikakvog stresa, bez žurbe – učite . Pored toga svaku lekciju, kao i celi kurs možete da pogledate koliko god puta želite.
  • Kao alternativna opcija dostupan Vam je i kurs onlajn uživo sa putem Zoom-a.Ako se odlučite za onlajn kurs uživo putem Zoom-a, nakon prijave ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili tačne termine održavanja kursa za svaki od modula, uzimajući u obzir vaše preferencije.

Nemojte više čekati da život prođe pored vas. Pridružite se našem kursu i počnite da gradite srećniji i ispunjeniji život. Vaša sreća zaslužuje da bude prioritet.

Posebna ponuda 

U okviru posebne ponude, iskoristite popust od 40% na oba dostupna načina pohađanja kursa. Popust važi samo do popunjavanja mesta, ne čekajte više i napravite prvi korak ka srećnijem i ispunjenijem životu. Vaša sreća je na dohvat ruke.

Cena za kurs sa popustom od 50%:

  • onlajn kurs putem pripremljenih lekcija iznosi 49 evra.
  • kurs onlajn uživo putem Zoom-a 149 evra

I tu nije kraj, jer ako se prijavite sa još jednom osobom, oboje dobijate dodatnih 10% popusta!

Iskoristite posebnu ponudu i rezervišite mesto na vreme

2

Trenutno slobodnih mesta

198

Ukupno dostupno mesta

Rezervište mesto sada

Rezervišite mesto tako što ćete ispuniti onlajn formular u nastavku. Posle toga ćete dobiti na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili, kao i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla, kao i spam.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Grad (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Broj mobilnog telefona (obavezno)

    Obrazovanje - naziv škole ili fakulteta koji ste završili (obavezno)

    Trenutni status (obavezno)

    U kojem formatu želite da pohađate kurs (obavezno)

    Kako ste saznali za ovaj kurs (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)

    ISKORISTI POPUST OD 50%