Kurs njemačkog za početnike – posebna ponuda 😍

Kurs njemačkog za početnike – posebna ponuda 😍

Kurs njemačkog za početnike – posebna ponuda 😍

Iskoristite posebnu ponudu i naučite njemački jezik za A1 nivo uz najbolje uslove. Bez obzira da li vam kurs treba za spajanje porodice ili jednostavno želite da naučite osnove njemačkog jezika, ovo je najbolji izbor iz sledećih razloga:

Kvalitet nastave i pristupačnost: Nastava po sadržaju i dinamici u potpunosti odgovara klasičnoj za A1 nivo nastavi u učionici, a po kvalitetu je prevazilazi višestruko. Kurs pohađate onlajn na našoj platformi putem video lekcija, na kojima predavač predaje gradivo kao da ste na klasičnom času u učionici. Svaka video lekcija dolazi sa pratećom prezentacijom na kojoj je napisano najvažnije gradivo predviđeno za tu lekciju, tako da ne morate da hvatate zabilješke tokom slušanja lekcije.

Ono što je takođe veoma važno jeste da imate mogućnost da pogledate svaku lekciju kursa koliko god puta želite. To je složićete se neuporedivo bolje u odnosu na klasični kurs u učionici, na kojem kada se završi čas razmišljate šta ste zapamtili.

Fleksibilnost i neograničen pristup kursu: Kurs možete da pratite putem računara, tableta ili mobilnog telefona. Svaku lekciju, kao i čitav kurs, možete pregledati koliko god puta želite, a kurs vam je dostupan neograničeno vrijeme. Ovo čini naš kurs idealnim izborom kako za početnike, tako i za one koji već imaju određeno predznanje njemačkog jezika. 

Učite kada god želite i bez obzira gdje se nalazite Sa obzirom da se kurs odvija onlajn kroz video lekcije, to vam omogućava da učite kad god želite i gde god da se nalazite. To znači da nema više problema sa fiksnim terminima predavanja kao ni gubljenja vremena na putovanje na kurs i nazad. Vi sami određujete kada učite u skladu sa svojim vremenom, tako da učite kada god to vama odgovara, jer vam je kurs dostupan 24h dnevno i 365 dana u godini.

Stručni predavači: Kurs vode iskusni i stručni predavači koji će vam pomoći da brzo napredujete.

Priznat certifikat i garancija kvaliteta: Po završetku kursa, dobićete sertifikat koji će vam biti od pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva, bilo da planirate da aplicirate za posao, nastavite svoje obrazovanje ili unapredite karijeru. Ako se desi da vam neko ne prizna naš sertifikat, nudimo vam refundaciju novca.

Podrška tokom učenja: Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja, a ako želite možete da zakažete i konsultacije uživo sa našim predavačima.

Učite s najboljima naša organizacija je lider za učenje njemačkog jezika u regionu.

Na koji način se odvija kurs?

Kurs pohađate onlajn na našoj platformi putem video lekcija, gde predavač predaje gradivo kao da ste na klasičnom času u učionici. Svaka lekcija dolazi sa pratećom prezentacijom na kojoj je napisano najvažnije gradivo predviđeno za tu lekciju, tako da ne morate da hvatate zabilješke tokom slušanja lekcije. Imate mogućnost da ponovite svaku lekciju koliko god puta želite. 

Cijena za kurs uz posebnu ponudu sa popustom od 80%:

  • onlajn kurs putem video lekcija za cijeli A1 nivo iznosi 89 evra.

Ako se zajedno prijavite sa još jednim učesnikom, dobićete oboje dodatnih 10% popusta.

Iskoristite ovu posebnu ponudu i rezervišite mesto na vrijeme.

3

Trenutno dostupno

184

Ukupno dostupno

Rezervište mjesto sada

Rezervišite mjesto tako što ćete ispuniti onlajn formular u nastavku. Poslije toga ćete dobiti na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili, kao i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO provjerite inbox mejla, kao i spam.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Država (obavezno)

    Grad (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Odaberite nivo kursa (obavezno)

    A1 nivo

    Trenutni status (obavezno)

    učenik ili studentostali

    Vaše trenutno zanimanje (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)

    ISKORISTI POPUST OD 80%