Osnove digitalnog marketinga – iskoristi popust od 50% 😍

Osnove digitalnog marketinga – iskoristi popust od 50% 😍

Osnove digitalnog marketinga – iskoristi popust od 50% 😍

Savladajte osnove digitalnog marketinga

Želite da promenite karijeru i steknete znanja za jedan od najtraženijih poslova današnjice? Dobrodošli u svet digitalnog marketinga!

Naš kurs je osmišljen da vam pruži sveobuhvatno razumevanje osnova digitalnog marketinga na našem jeziku. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing će vas naučiti kako da dublje razumete svoju ciljnu grupu, odaberete najefikasnije kanale za promociju, kreirate kampanje koje ostvaruju rezultate i analizirate njihov uticaj.

Kurs je dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bez obzira na vašu lokaciju, jer se odvija potpuno online. Vi sami određujete tempo učenja..

Jednom kada se prijavite za kurs, imaćete neograničen pristup materijalima i moći ćete da ih koristite koliko god želite, kad god želite i sa bilo koje lokacije. 

Kurs je namenjen svima

Naš kurs je namenjen svima koji žele da savladaju osnove digitalnog marketinga i naprave veliki korak ka uspešnoj karijeri u ovoj oblasti, bez obzira na to da li ste početnik ili već imate određeno iskustvo.

Kurs se sastoji od 17 lekcija

Kurs je posebno usmeren na ključne oblasti digitalnog marketinga:

  • Razumevanje digitalnog marketinga: Upoznaćete se sa svim važnim pojmovima koje je neophodno znati pre ulaska u svet digitalnog marketinga.
  • Kanali za promociju: Naučićete kako da istražite različite kanale za promociju, kao što su društvene mreže, e-pošta, plaćeni oglasi i SEO, i odaberete one koji su najbolji za vašu ciljnu grupu.
  • Kreiranje strategije: Savladaćete veštine kreiranja efikasne strategije za promociju, planiranja sadržaja, kreiranja oglasa i praćenja rezultata kampanja.
  • Analiza rezultata: Kroz kurs ćete naučiti kako da koristite analitičke alate poput Google Analytics-a i Facebook Insights-a kako biste pratili uspeh vaših kampanja i unapredili svoju marketinšku strategiju.
  • Alati u digitalnom marketingu: Upoznaćete se sa funkcionalnostima raznih alata koje svakodnevno koriste stotine hiljada stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga.
Način odvijanja kursa

Kurs se odvija online putem naše platforme Level Up Academy, kroz pažljivo pripremljene lekcije. Možete pristupiti svakoj lekciji i celom kursu koliko god puta želite. Imate neograničen pristup svim materijalima.

Prednosti kursa
  • Prvi sveobuhvatan kurs osnova digitalnog marketinga na našem jeziku.
  • Kurs je dostupan online 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  • Možete učiti bez obzira na vašu lokaciju.
  • Prilagođeno vašem rasporedu, jer sami određujete tempo učenja.
  • Možete pregledati svaku lekciju i ceo kurs koliko god puta želite.
  • Po završetku kursa dobijate sertifikat.
  • Garancija kvaliteta (ukoliko niste zadovoljni nakon završetka kursa, vršimo refundaciju novca).
  • Dostupna podrška 24/7.
Rezervišite svoje mesto na vreme

Cena kursa sa popustom od 50% iznosi 99 evra.

Prijavite se na vreme i osigurajte svoju budućnost na tržištu rada u oblasti digitalnog marketinga. Prijave su otvorene sve dok ima slobodnih mesta.

4

Trenutno dostupno

148

Ukupno dostupno

REZERVIŠI MESTO SADA

Prijavite se danas i steknite osnovna znanja za jedan od najtraženijih poslova danas.  🙂

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite onlajn formular u nastavku, a posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili. OBAVEZNO provjerite  inbox i spam folder mejla.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Država (obavezno)

    Grad (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Mobilni telefon (obavezno)

    Na koji način želite da pohađate kurs (obavezno)

    Da li imate iskustvo u digitalnom marketingu (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)