Naučila sam da uživam u sopstvenom društvu

Naučila sam da uživam u sopstvenom društvu

Naučila sam da uživam u sopstvenom društvu

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Milica, nam se javlja Masarojosa, sela nadomak Valensije, gde boravi već mesec i po dana. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Program je vrlo dobro zamišljen i namenjen za sve one koji žele da probaju nešto novo, putuju, nauče jezik. Sa porodicom se odlično slažem. Komuniciramo na engleskom jeziku. Valensija je jedan prelijep grad i često idem da u njegov obilazak, s obzirom da mi je u mestu kom sam blizu metro pa to mogu samostalno raditi.

Svoje slobodno vreme koristim kupajući se u bazenu, obzirom da porodica poseduje isti, vozeći biciklo, a takođe idem i na plažu, istražujem grad ili se dogovorim sa ostalim djevojkama sa programa da idemo negdje zajedno.

Najviše mi se svidjelo što sam imala priliku da duže boravim u stranoj zemlji i vidim mnogo novih stvari. Značajno je i to što sam se još više osamostalila, naučila sam organizovati svoje vreme, i kako da uživam u sopstvenom društvu. Isto tako, upoznala sam mnogo zanimljivih ljudi sa kojima se nadam da ću ostati u kontaktu, te unaprijedila svoje znanje engleskog jezika.

Budućim kandidatima bih poručila da iskoriste priliku da upoznaju drugu kulturu, da se osamostale, unaprijede jezik, steknu nove prijatelje i naravno da imaju jedno nezaboravno iskustvo koje će im dosta značiti u životu.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE