Doživite fiestu u Španiji

Doživite fiestu u Španiji

Doživite fiestu u Španiji

Dijana deli sa nama iskustva iz prelepog priobalnog grada Castro Urdiales, gde trenutno provodi vreme sa porodicom sa kojom se zbližila nakon prvog razgovora! Zbog čega je ona izabrala baš ovaj program i šta svima koji razmišljate o istom poručuje, pročitajte u nastavku:

Program pruža sjajnu priliku da upoznate i obiđete zemlju o kojoj sanjate. Moja porodica je zaista odlična. Dogovaramo se o svemu, pričamo Spanglish i svi se trudimo da se osjećamo što prijatnije jedni sa drugima. Jednostavno smo se “našli” od prvog razgovora. Jako su dragi, opušteni i možemo da pričamo o svemu, a ovdje sam samo 10 dana zasada. Upoznali su me sa svojom širom porodicom i prijateljima. Što se tiče Castra, grad je zaista prelijep. Sad je u toku “Semana grande” i postoji mnoštvo organizovanih događaja i “fiesti”. Grad takođe posjeduje i kulturno-istorijske znamenitosti te stvarno ima šta da se vidi. A kada vam dosadi do Bilbaa treba samo pola sata vožnje autobusom.

U slobodno vreme uglavnom šetam po gradu i upoznajem sve njegove čari. Kada je vrijeme sunčano idem na plažu, gdje se odmaram čitajući knjige ili na obližnji bazen. Povremeno odlazim u Bilbao sa drugaricom koja je u susjednom mjestu da i njega obiđemo kad smo već tu. Naravno, pored svega trudim se da što više naučim španski. 

Ono čime sam oduševljena je srdačnost svih ljudi koje sam upoznala ovdje u Castru. Iako su slabi sa poznavanjem engleskog nekako uspijevamo da komuniciramo. Mnogo su otvoreni i prijatni, a moja host porodica je predivna. 

Ono što bih preporučila svima je da zaista treba da se prijave, jer je ovo odlična prilika da upoznate kulturu i način življenja u zemlji za koju se prijavljujete. 

Prijave za leto naredne godine su već u toku prijavi se i ti   PRIJAVI SE