Američki način života iz prve ruke

Američki način života iz prve ruke

Američki način života iz prve ruke

Ivona, naša učesnica programa nam se javlja iz Kalifornije. Prvi utisci su pozitivni a detaljan opis Ivoninog iskustva čitajte u nastavku teksta.

,,Oduševljena sam programom. Obitelj kod koje boravim je odlična prema meni. Djevojčica o kojoj se brinem me super prihvatila od prvog dana, a svi se prema meni odnose kao da sam član obitelji. Živim u Orindi, gradiću udaljenom 30-ak km od San Francisca. Mjesto je jako lijepo i sigurno, ali nema puno zabavnih sadržaja. No dobro je povezano javnim prijevozom s ostalnim mjestima u okolici i vrlo je jednostavno doći do San Francisca.”

Ivona ima dosta slobodnog vremena tokom radnih dana što joj itekako odgovara. ,,Brinem samo o jednoj djevojčici koja je u školi od 8:30 do 17:30 sati. Za to vrijeme istražujem okolna mjesta, vozim bicikl, idem u teretanu, shopping i slično. Vikendima obično idem s drugim curama na programu na različite izlete.”

Multikulturalnost i upoznavanje ljudi iz različitih delova sveta Ivoni najviše prija tokom programa. ,,Upoznala sam doista jako puno djevojaka iz različitih zemalja, koje su također na programu. Također jako sam sretna što imam priliku poboljšati engleski jezik i što svaki dan doživljavam i proživljavam američki način života iz prve ruke. Ja sam u kineskoj obitelji pa imam priliku učiti i o kineskoj kulturi i običajima i to je uistinu nešto jako vrijedno za mene.”

Svim zainteresovanim kandidatima poručuje. ,,Ne razmišljajte previše o tome da se prijavite na program. Samo se prijavite i doživjet ćete definitivno najbolje iskustvo u svom životu. Ni ja ni ostale djevojke koje sam upoznala ni u jednom trenutku nismo požalile zbog odluke što smo došle ovdje, a sigurna sam da biste žalili cijeli život ako ne dođete. :)”

Ukoliko i ti želiš da upoznaš Ameriku, preostaje ti da se klikneš  Prijavi se