Steknite uspomene i uživajte

Steknite uspomene i uživajte

Steknite uspomene i uživajte

Adnana nam se javlja iz malog grada Arnsberg u Nemačkoj. Pohvaljuje program i ističe da je super osmišljen zbog toga što nudi priliku za mnoge korisne i zanimljive avanture.

,,Zadovoljna sam  programom i načinom kako funkcioniše. Takođe, porodica je veoma ljubazna, razumna i susretljiva. Osjećala sam se veoma prijatno i kao član porodice od samoga početka. Grad je veoma mali i miran, nisam imala nikakvih problema prilikom snalaženja. Nije mi trebalo mnogo vremena da zapamtim puteve kao ni da se super uklopim u plan i aktivnosti porodice.”

Slobodno vreme uglavnom provodim van kuće, upoznajući okolne gradove.
,,Nekada vrijeme provodim sa prijateljima, a nekada sa porodicom. Pokušavam svaki vikend iskoristiti na zanimljiv način maksimalno.'Najviše mi se sviđa mogućnost pohađanja kursa njemačkog jezika u učionici, jer online način učenja je dosta težak i nezanimljiv. Također, putovanja i druženja sa porodicom i prijateljima.

Sviđa mi se što imam mogućnost da svoje slobodno vrijeme provodim onako kako isplaniram.”

Adnana poručuje zainteresovanim kandidatima da pre samog dolaska ostvare dobru komunikaciju i otvoren odnos sa porodicom.
 
,,Porodica je ovde ključna, ja sam imala sreću sa tim. Naravno, istražite sam grad u koji dolazite kao i okolna mjesta, da budete sigurni da ćete tokom svog boravka u blizini imati sve što vam je potrebno. Trebaju biti svjesni da će se dešavati mnoge promjene u njihovim životima, trebaju biti spremni na izazove i prilagođavanja. Poželjno je da im jezik bude na što većem nivou, jer smatram da A1 nije dovoljan za komunikaciju sa djecom. Trebali bi u potpunosti da se fokusiraju na ono zbog čega su došli i da to vrijeme iskoriste na najbolji mogući način. ”
 

Ukoliko i ti želiš da proputuješ Nemačkom , preostaje ti da se prijaviš Saznaj više