Prijavite se na radionicu o jačanju povjerenja

Prijavite se na radionicu o jačanju povjerenja

Prijavite se na radionicu o jačanju povjerenja

Transitions i SEENPM vas poziva na onlajn radionicu “Jače povjerenje = jači mediji” koja će se održati 3. marta 2022. (četvrtak) od 16h do 17:30h.

OBLAST:

novinarstvo

OPIS

U nizu onlajn događaja, učesnici će se sastati sa vrhunskim globalnim i regionalnim stručnjacima i praktičarima u ovoj oblasti. Očekuju se stručni uvid, naučene praktične lekcije i grupne diskusije. Zahvaljujući ovoj seriji, učesnici će dobiti praktične lekcije koje će im pomoći da krenu na put ka participativnom i transparentnijem novinarstvu, povećanju svijesti i povjerenja u brend, kao i rastu i angažovanju publike. Kao potrošač medija, dobiće dublji uvid u produkciju medijskih vijesti, povećane vještine novinske pismenosti i znanja o tome kako da učestvuju u procesu medijske produkcije.

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.

Govornici na događaju su: Benjamin Toff, Senior Research Fellow, Reuters Institute for the Study of Journalism; Lead researcher for Trust in News Project, University of Oxford I Brankica Petkovic, Istraživač u Mirovnom institutu – Institut za savremene društvene i političke srudije u Ljubljani, Slovenija, autorka serije istraživanja o otpornosti na mržnju u medijima i povjerenju u medijima na Zapadnom Balkanu i Turskoj.

USLOVI ZA PRIJAVU

Za učešće se mogu prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani se mogu prijaviti putem forme. https://bit.ly/3sIfOdY

ROK ZA PRIJAVU

Do daljnjeg.

Izvor: Link