Raznovrsnost Amerike – putovanja, priroda, provod

Raznovrsnost Amerike – putovanja, priroda, provod

Raznovrsnost Amerike – putovanja, priroda, provod

Naša učesnica programa kulturne razmene sa SAD-om, Jovana, javlja nam se iz Jute, gde boravi već dva meseca. Čitajte više o njenom iskustvu u nastavku.

Kao neko kome je obilazak Amerike oduvek bio želja, mogu sa sigurnošću da kažem da su se moja očekivanja ispunila. Porodica u kojoj se nalazim dočekala me je širom raširenih ruku. Grad u kojem sam izgleda baš onako kako sam ga zamišljala!

Svoje slobodno vreme uglavnom provodim u gradu sa prijateljima koje sam upoznala za vreme trajanja ovog programa. Mogu vam reći da su to ljudi koji bukvalno dolaze sa svih strana sveta! Svaki vikend je ispunjen druženjem u lokalnom klubu ili baru.

Raznovrsnost koju pruža Amerika, u svakom smislu te reči je ono što mi se najviše svidelo, posebno kada su u pitanju putovanja, priroda i provod. 

Budućim kandidatima Jovana poručuje da se obavezno prijave, jer kako kaže – upoznaće skroz novi svet! 

Ako imate želju da odete van svoje zemlje, uz to izađete iz zone konfora i steknete samostalnost i nezavisnost,  ili jednostavno želite da steknete nove prijatelje onda je ovo program za vas. Preko ovog programa dobijate priliku da vidite skroz novi svet.

Ukoliko i ti želiš u SAD, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE