Nezaboravne avanture u Španiji

Nezaboravne avanture u Španiji

Nezaboravne avanture u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Galina, koja se baš danas vraća sa razmene, provela je mesec i po dana u gradu Perarrua koji se nalazi u provinciji Huesca, na severoistoku Španije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Bila sam smeštena u divnoj petočlanoj porodici koja leta provodi u gradu Perarrua. Porodica je bila jako ljubazna, ophodili su se prema meni kao prema članu porodice. Zajedno smo putovali i posećivali razna mesta kako bih upoznala njihovu i susedne regije. Grad u kojem sam boravila je u toku leta pun raznih festivala i poprilično živ za mali gradić.

Dosta slobodnog vremena sam provodila sa porodicom, potom kupajući se u bazenu i reci, istražujući gradić i obilazeći razne festivale koji se održavaju.

Dopada mi se što sam imala priliku da doživim pravi španski život i da duže boravim u stranoj zemlji. Značajno je i što sam mogla da učim španski sa porodicom, što je bilo veoma zabavno.

Svakom bih preporučila program kulturne razmene, jer ćete imati mogućnost da upoznate sebe, svoje sposobnosti, granice, te da proživite nezaboravne avanture.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE