Otkrivanje čari Majorke sa “zemljakinjom” iz Beograda

Otkrivanje čari Majorke sa “zemljakinjom” iz Beograda

Otkrivanje čari Majorke sa “zemljakinjom” iz Beograda

Naša učesnica Katarina nam se javlja sa svežim utiscima iz Alkudije, glavnog turističkog centra u severnom delu Majorke, u kom boravi tek nešto više od dve nedelje.  Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Program je super, jako mi se dopada njegov koncept. Sa porodicom sam u dobrim odnosima, sa njima Španiju upoznajem preko hrane, pošto mi spremaju sva tradicionalna španska jela.

Trenutno je u gradu neki festival koji traje nedelju dana, za koji sam saznala preko jedne devojke iz Beograda koju sam upoznala i koja živi i radi ovde u Španiji, tako da u obilaske mahom idem samostalno ili sa njom. Kad god je slobodna, ona me vodi u obilaske plaže i/ili nekih mesta koja se nalaze u blizini. Kad ona radi onda idem sama do tih mesta ili nekad ostanem kod kuće i čitam.

S obzirom da je prošlo tek samo dve nedelje, još je rano da podelim neki sveobuhvatniji doživljaj. Ipak, samo učešće je fenomenalno, smatram da predstavlja jedno odlično iskustvo i da bi svima značilo i donelo veoma dobre stvari. Za sada, najbolje što mi se desilo jeste to što sam imala sreću da upoznam nekog ko je iz Srbije, ko ima volju da ide u obilaske sa mnom i pokaže mi sve čari Alkudije i okolnih mesta. 

Moja poruka budućim kandidatima jeste da ne oklevaju i da se prijave! Mislim da je ovo sjajna prilika da upoznaju i sebe i drugu zemlju! 😍

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE