Naučite da napišete projekat

Imate ideju, ali ne znate kako da je uobličite u projekat? Kako dobiti novac od donatora da realizujete svoju ideju? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor.

Cilj edukacije je obučiti polaznike da napišu projekat koji će da zadovolji stroge kriterijume koje postavljaju donatori. Upoznaćemo vas i sa mogućim izvorima finansiranja projekta.

Po savremenoj metodologiji, naš predavač, koji ima više od 10 godina iskustva u pisanju projekata, će vam predstaviti ključne faze i proces razvoja i pisanja projektnog predloga. Na osnovu praktičnih iskustava skrenuće se pažnja na najčešće grešeke koje se čine prilikom pisanja projekta.

Neke od tema koje će biti obrađene su:

 • koji su obavezni koraci u procesu pisanja projekta,
 • najčešće greške prilikom pisanja projekta,
 • šta donator očekuje,
 • kako pronaći donatora,
 • na praktičnim primerima upoznaćete se sa potencijalnim poteškoćama i načinima prevazilaženja istih.

Trajanje: 1 dan – trajanje edukacije je 3h

Broj učesnika je ograničen. Obezbeđen je radni materijal, a nakon završene edukacije će biti uručeni certifikati. Svi prijavljeni blagovremeno će biti obavešteni o datumu održavanja, kao i planu i programu edukacije.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite prijavu za učešće.

  Ime i prezime (obavezno)

  Godište (obavezno)

  Grad (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  E-mail (obavezno)

  Srednja škola / Fakultet / NGO / Firma / Zanimanje (obavezno)

  Molimo Vas da ne pritiskate dugme “pošalji” više od jednom! Bitno je da znate da se ne pojavljuje potvrda da je prijava poslata. Bez brige, ona će sigurno stići do nas!