Idealna prilika za rad na sebi – kulturna razmena u Španiji

Idealna prilika za rad na sebi – kulturna razmena u Španiji

Idealna prilika za rad na sebi – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Anđela, nam se javlja iz mesta Soller na ostrvu Majorka gde će boraviti tri meseca. Više o njenom dosadašnjem iskustvu pročitajte u nastavku.

Program pruža nezaboravno iskustvo, život u drugoj zemlji, upoznavanje nove kulture, jezika, sticanje prijatelja i mnogobrojna putovanja. Porodica kod koje živim me je dočekala i ugostila jako prijatno, uvek su tu za mene kako bih se na najlakši i najbrži način prilagodila promenama, sve prolazi u najboljem redu. Mesto u kojem se nalazim je malo, vrlo lepo, sa modernom arhitekturom i uskim predivnim ulicama. Takođe ga izdvaja i najlepši ceđeni sok od pomorandže, razni festivali i praznici koji se obeležavaju u ovom selu. Slobodno vreme koristim da putujem i obilazim druge gradove, razne plaže, kako komercijalne, tako i one malo skrivene, a nekada idem i u šoping ili hajking. Ostrvo pruža mnogobrojne mogućnosti koje se trudim da iskoristim na najbolji mogući način. Drago mi je što sa decom imam dobar odnos, pa su zbog toga i roditelji zadovoljni mnome i zbog toga me nagrađuju dodatnim slobodnim danom kako bih imala vremena za sebe, da putujem i obilazim ostrvo.

Budućim kandidatima poručuje:

Ne čekaj puno, prijavi se! Pored toga što program pruža boravak u drugoj zemlji, upoznavanje novih ljudi, jezika, kulture, ovo iskustvo je idealna prilika za rad na sebi, izlazak iz zone komfora, jačanje mentalnog zdravlja, suočavanje sa nekim novim izazovima koji na kraju imaju pozitivan uticaj na nas. 

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti samo da klikneš PRIJAVI SE