Neponovljivo iskustvo na Majorci – kulturna razmena u Španiji

Neponovljivo iskustvo na Majorci – kulturna razmena u Španiji

Neponovljivo iskustvo na Majorci – kulturna razmena u Španiji

Sa sunčane Majorke nam piše Jana, naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom. Već nekoliko nedelja Jana uživa u lepotama mesta Can Picafort, a više o njenom uzbudljivom iskustvu pročitajte u nastavku.

Od kada sam došla na Majorku doživela sam najlepša iskustva u mom životu! Can Picafort na Majorci je malo turističko mesto koje vam preporučujem da obidjete ukoliko ste u prolazu! Ima mnogo turista i pozitivnih ljudi, kao i prelepih plaža. Slobodno vreme provodim tako što upoznajem nove ljude, putujem svuda po ostrvu i obilazim okolne plaže koje su zaista prelepe! Uživam u hrani, dobroj muzici i žurkama po kojima je Majorka dobro poznata! Takođe sam upoznala i jednu devojku koja je na istom ovom programu pa svakodnevno idemo zajedno u nove avanture. Slobodnog vremena imam i više nego dovoljno i vrlo sam zahvalna na celom iskustvu! Posebno mi se svidelo mi se što je agencija u svakom trenutku bila tu da mi pomogne, i na tome sam im vrlo zahvalna!

Budućim kandidatima poručuje:

Ovo je prilika koja se ne propušta! Iskoristite program, naučite novi jezik, upoznajte novu kulturu, putujte, uživajte i sunčajte se! Birajte dobro porodice (to je možda i najbitnije od svega, kako biste se osećali lepo i na drugom kraju sveta)! Želim puno sreće svima koji se prijavljuju.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti samo da klikneš PRIJAVI SE