Torino – grad u kome nikada nije dosadno!

Torino – grad u kome nikada nije dosadno!

Torino – grad u kome nikada nije dosadno!

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Italijom, Jovana, provela je tri meseca u Torinu. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.  

Učešće u kulturnoj razmeni mi je donelo veliki broj novih i predivnih iskustava. Porodica kod koje sam bila je predivna, pre svega gostoprimljivi i ljubazni, ukazali su maksimalni trud da mi boravak tamo bude i više nego prijatan.

Torino je divan grad u kome nikada nije dosadno. Većinu vremena sam provela u istraživanju grada i putovanjima. Sem predivne italijanske arhitekture, koja se smatra jednom od najlepših u svetu, imala sam mogućnost da upoznam veliki broj ljudi i da saznam koliko su zapravo velikodušni i zabavni.

Boravak u Italiji me je toliko oduševio da sam se vratila u Srbiju inspirisana da nastavim dalje školovanje tamo. Italijanska kultura se razlikuje od ostalih po jedinstvenoj kuhinji, odličnoj muzici i energiji koju imaju ne samo stanovnici ove države, nego se ta enrgija može osetiti u samim ulicama kroz koje  prolazite svakodnevno.

Veoma sam zadovoljna odlukom da se priključim ovom programu, i samim tim stvorim jedno korisno životno iskustvo. Moja iskrena preporuka je da svi koji su zainteresovani naprave taj korak da se priključe ovom programu i stvore uspomene koje će ih pratiti kroz ceo život.

Ukoliko i ti želiš u Italiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE