Work & Study Kanada – dostupni programi studija

Work & Study Kanada – dostupni programi studija

Work & Study Kanada – dostupni programi studija

Ukoliko želite da učestvujete u programu Work & Study Kanada možete da odaberete studije jednog od naredna tri programa: 

  • School of Business
  • School of Hospitality & Tourism
  • School of Technology

Možete da studirate u:

  • Torontu,
  • Vankuveru
  • Vistleru

POSLOVNA ŠKOLA (School of Business)

Međunarodno poslovanje i menadžment

Globalizacija i primena novih tehnologija doprinose efikasnom upravljanju biznisa i šire poslovne prilike iz dana u dan. Naučite veštine koje su vam potrebne da biste uspeli u poslovnom menadžmentu u međunarodnom okruženju. U ovom programu ćete istražiti širok spektar osnova poslovanja i osnova upravljanja biznisom. Kursevi obuhvataju globalno poslovanje, komunikaciju na radnom mestu, finansije, marketing, ljudske resurse, međunarodnu trgovinu i projektni menadžment.

Kursevi i programi digitalnog marketinga u Torontu i Vankuveru

U trenutnom digitalnom dobu, svetu je potrebno više stučnjaka za digitalni marketing. Program digitalnog marketinga fokusira se na mnoge kanale marketinga u savremenom poslovanju i podučavaju ga profesionalci iz industrije kako bi vam pružili veštine i znanje za uspeh. Studenti će naučiti kako da odaberu odgovarajuće marketinške kanale i osmisle i generišu prilagođeni sadržaj koji je značajan za njihovu ciljnu publiku. Teme uključuju strategije digitalnog marketinga, društvene medije, optimizaciju za pretraživače, upravljanje kampanjama, marketing putem e-pošte, marketing sadržaja, onlajn oglašavanje, veb analitiku, principe dizajna i WordPress upravljanje web lokacijama.

Dužina programa:

  • 27 nedelja (sertifikat)
  • 48 nedelja (diploma + saradnja)

 Dostupne lokacije:

  • Toronto
  • Vankuver

ŠKOLA ZA HOTELIJERSTVO I TURIZAM (School of Hospitality & Tourism)

Ugostiteljstvo i turizam

Ovaj program dizajniran je za međunarodne studente koji traže obuku i saznanje kako da se na najbolji način prilagode u međunarodnom ili kanadskom radnom okruženju uz pomoć mekih veština. Studenti stiču osnovna znanja i veštine u industriji pružanja usluga korisnicima, ugostiteljstvu i turizmu kako bi im bilo omogućeno da u startu budu uspešni na pozicijama srednjeg nivoa koje mogu izabrati iz širokog spektra pozicija koje su međusobno povezane u ugostiteljstvu,  na primer: hoteli, moteli, odmarališta, restorani, kongresni centri i na brodovima za krstarenje.

Osnove hrane i pića

Ovaj sveobuhvatni program obuke omogućava studentima da razviju znanje i veštine koje su praktično primenljive i koje su potrebne za karijeru u brzoj industriji hrane i pića. Učenje se odvija kroz kombinaciju predavanja, praktičnih vežbi koji su pripremili stručnjaci iz ove oblasti, i obuke na poslu. Bez obzira da li su vaša interesovanja u kuhinji, u ugostiteljstvu ili na saradničkim i menadžerskim ulogama, ovaj program vas priprema da uđete u posao i osigurava da imate sertifikate i iskustvo koji su potrebni za ulazne ili srednje uslužne pozicije u usluzi hrane i pića u hotelima, odmaralištima, restoranima, kongresnim centrima i na brodovima za krstarenje.

Dužina programa:

  • 27 nedelja (sertifikat)
  • 48 nedelja (diploma + saradnja)

Dostupne lokacije:

  • Vankuver
  • Whistler*
  • Toronto

ŠKOLA INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA (School of Technology)

Kursevi dizajna korisničkog interfejsa (User Interface)

Profesionalci u dizajnu korisničkog interfejsa su veoma traženi svuda u svetu. Opredelite se za ovaj program da biste sebi osigurali uspešnu karijeru. U ovom programu ćete naučiti praktične veštine, alate i tehnike koje se koriste u oblasti dizajna korisničkog interfejsa i vizuelne komunikacije, uključujući softver za kreiranje, raspored i kompoziciju, teoriju boja i tipografiju, vizuelni identitet brenda, konceptualno i strateško razmišljanje i projektovanje za digitalne interfejse.

Ovaj program vas priprema za rad u bilo kojoj od sledećih uloga: dizajner korisničkog interfejsa, grafički dizajner, veb dizajner, dizajner komunikacija, dizajner produkcije, interaktivni dizajner, umetnički direktor ili kreativni direktor.

Možete birati između full-time diplome ili work and study diplome koja kombinuje kurseve iz full-time diplome sa 480-satnim kooperativnim radom.

Kursevi dizajna korisničkog iskustva (User Experience)

Profesionalci dizajna korisničkog iskustva su veoma traženi. Opredelite se za  ovaj program da biste se kvalifikovali za uspešnu karijeru kao profesionalac za User Experience dizajn. U ovom programu ćete naučiti veštine, alate i tehnike koje se koriste u oblasti dizajna korisničkog iskustva i primeniti ih u praktičnom profesionalnom okruženju; uključujući dizajn, istraživanje, testiranje interfejsa, veb lokacija, proizvoda i aplikacija. Ovaj program vas priprema za karijeru u bilo kojoj od sledećih uloga: UX dizajner, informacioni arhitekta, UX istraživač, dizajner proizvoda i dizajner interakcije.

Imate izbor da dobijete diplomu sa punim radnim vremenom ili diplomu o radu i studiranju koja kombinuje kurseve u redovnom diplomskom programu sa 480-satnim kooperativnim radom.

Kursevi web programera i dizajna (Web Developer & Design)

Svakom preduzeću je potrebna web stranica i na kraju je svakoj web stranici potreban redizajn, tako da je velika potražnja za dobrim web programerima. U ovom programu ćete naučiti kako da dizajnirate i kodirate interaktivne web stranice prliagođene klijentima koristeći HTML, CSS i JavaScript. Do kraja programa, moći ćete da pravite dinamičke web stranice koristeći sistem za upravljanje sadržajem, proizvodite i koristite web API-je i pišete efikasan kod koji demonstrira znanje o konceptima programiranja. Ovaj program će vas pripremiti da radite kao front-end programer i na bilo kojoj opštoj poziciji web programera.

Imate izbor da dobijete diplomu sa punim radnim vremenom ili diplomu o radu i studiranju koja kombinuje kurseve u redovnom diplomskom programu sa 480-satnim kooperativnim radom

Dužina programa:

  • 24 nedelje (sertifikat)
  • 48 nedelja (diploma + saradnja)

 Dostupne lokacije:

  • Toronto
  • Vankuver

Rezervišite mesto sada tako što ćete ispuniti online formular u nastavku. Posle toga ćete na mejl dobiti potvrdu da ste se uspešno prijavili, tako da OBAVEZNO proverite inboks i spam mejla.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Država odakle dolazite (obavezno)

    Grad odakle dolazite (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Trenutni status (obavezno)

    Fakultet/srednja škola koju pohađate ili ste završili (obavezno)

    Program za koji ste zainteresovani(obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)