U Palermo ne možete a da se ne zaljubite!

U Palermo ne možete a da se ne zaljubite!

U Palermo ne možete a da se ne zaljubite!

Đurđini utisci iz Palerma su zaista odlični i ona nam je poslala par fotografija koje prenose mnoštvo pozitivne atmosfere sa sicilijanskih plaža i ulica. U Palermo ne možete a da se ne zaljubite, kaže Đurđa, zato što je Palermo grad pun kulture, znamenitosti, ali i uživanja za mlade ljude. Pitali smo je i šta je to što joj se najviše dopada, na šta je njen odgovor bio: Od hrane do kulture sve je idealno. Uživacete u svim lepotama Sicilije.

Đurđa uživa u obilaženju i otkrivanju novih mesta, te se trudi da to što češće i radi. Pošto je najbolji način za usavršavanje stranog jezika komnunikacija na istom, tvrdi da se trudi da što više vremena provodi sa prijateljima koje je upoznala tokom programa, kao i da upozna još mnoštvo novih ljudi: tako i usavršavam jezik, kaže Đurđa.

Atmosfera na Siciliji je predivna. Uživam dok isprobavam nova jela i dok obilazim ostale gradove Sicilije. Najlepše plaže i najlepše znamenitosti su smesteni baš ovde, na jugu Italije.

Na pitanje da li bi preporučila prijavu na program drugim kandidatima na osnovu svog iskustva, rekla je: Ovo je predivna prilika, i nadam se da će je svi iskoristiti. Život u Italiji je san snova, i iskustva koja steknete su prelepa.

Ukoliko i ti želiš u Italiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE