Palermo – grad koji uvek živi

Palermo – grad koji uvek živi

Palermo – grad koji uvek živi

Milica je već dva meseca u Palermu, glavnom gradu najvećeg ostrva u Italiji kao i celog Mediterana – Sicilije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 


Program je zaista fenomenalan, pruža neverovatnu priliku da upoznate državu koja vas zanima i da ujedno bliže i na najlepši način upoznate kulturu i ljude te države. Imate dosta slobodnog vremena i veoma malo obaveza koje vas čekaju kada dođete na izabranu destinaciju. Najbitnije je izabrati porodicu koja se vama dopada i sa kojom možete i želite da provedete određen period. Ja sam zaista imala sreće jer sam naišla na predivnu porodicu koja me je dočekala otvorenih ruku i sa voljom da me upoznaju sa svojim gradom, stilom života njihovih sugrađana, kao i same njihove porodice. Palermo je neverovatan, jedan filmski grad koji uvek živi, u svako doba noći i dana srešćete lokalce na ulici koji jedva čekaju da vas upoznaju i da vam pokažu čari Palerma. Kada bih ponovo birala grad u Italiji, izabrala bih ponovo Palermo.

Svoje slobodno vreme provodim u istraživanju grada u kojem se nalazim kao i u istraživanju okolnih mesta koja su takođe veoma posećena turistički. S obzirom da se nalazim na moru, često odem i na plažu. Pošto sam slobodna svaki dan do tri popodne, uvek prošetam gradom, svratim u svoju omiljenu pekaricu i kupim nešto što još nisam probala, budući da u Palermu imate toliko toga što kod nas na Balkanu nema.

U toku učešća u programu mi se najviše svidela sloboda koju imam. Zaista nemate osećaj da imate neke obaveze, vreme koje provedete sa detetom prođe veoma brzo i bude vam zanimljivo, nakon par sati ste slobodni da idete gde želite, da radite šta hoćete. Program je zaista fenomenalan ukoliko želite da upoznate državu na najbolji mogući način.

Prijavite se za ovaj program ukoliko želite da provedete kvalitetno vreme na željenoj destinaciji. Velika je prednost biti u porodici koja želi da vam pokaže i dočara sve što se ovde može videti i naći. Nećete se osećati usamljeno, vreme će vam brzo proći a i naučićete da se snalazite sami i da  provodite vreme sami sa sobom.

Ukoliko i ti želiš u Italiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE