Prijavite se za Inženjersku školu nauke 3

Prijavite se za Inženjersku školu nauke 3

Prijavite se za Inženjersku školu nauke 3

Udruženje mladih inženjera, NVO KSAN, poziva mlade od 15 do 20 godina da se prijave za Inženjersku školu nauke, koja će se ove godine organizovati u Pljevljima, od 24.07-01.08.2022. godine.

OBLAST:
inženjering, programiranje, web dizajn, fizika, matematika, biologija, medicina

OPIS
U toku Inženjerske škole nauke 3, polaznici će imati priliku da prisustvuju predavanjima na temu aktuelnih dešavanja u svijetu inženjerstva, ali i da steknu raznolika praktična znanja, koja će im kao budućim inženjerima predstavljati odskočnu dasku na njihovom profesionalnom putu.

Prvi dan druženja (nedelja, 24. jul) je rezervisan za upoznavanje i druženje polaznika i organizatora. Tada će polaznici biti detaljno upoznati sa aktivnostima koje ih očekuju tokom boravka u Pljevljima. Pored toga, tog dana će svi polaznici biti podijeliti u timove. Svaki tim će dobiti po jednog mentora, koji će ih pratiti na njihovim avanturama.
Radni dani, izuzev srijede, su namijenjeni predavanjima i praktičnim radionicama. Srijeda je dan za obilazak značajnih tehnoloških objekata u našem gradu, ali i za druženje u prirodi, propraćeno sportskim nadmetanjima.
Subota i nedelja su dani kada će polaznici u sklopu takmičenja realizovati i predstaviti svoje projekte stručnom žiriju, koji će njihov uloženi trud i prikazano znanje adekvatno nagraditi.
Predavači na ovogodišnjoj školi su renomirani profesori Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i inostranstva, ali i inženjeri zaposleni u nekim od vodećih firmi u navedenim oblastima.
Učešće na školi je potpuno besplatno, a smještaj i hrana za polaznike koji nisu iz Pljevlja su obezbijeđeni.
Troškove prevoza i zdravstvenog osiguranja snose polaznici.

USLOVI
Mogu se prijaviti mladi od 15 do 20 gdoina, sa teritorije Balkana i zemalja Evropske unije.

NAČIN PRIJAVE
Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:
01.07.2022. godine

Izvor: link.