Doživi novu kulturu i stvori nova prijateljstva

Doživi novu kulturu i stvori nova prijateljstva

Doživi novu kulturu i stvori nova prijateljstva

Nina nam se javlja sa vrelog juga Španije iz Sevilje. Vođena željom da provede izvestan period života u inostranoj zemlji, sada kao učesnik kulturne razmene je sebi i potvrdila da je Španija bila pravi odabir. 

”Po samom dolasku u Sevilju znala sam da će mi ovo iskustvo doneti mnoge prednosti i uticati na život na najbolji način. Oduvek mi je bila želja da upoznam Španiju, njihovu kulturu, i znam da sam donela pravu odluku. Sa porodicom sam se odmah uklopila i zaista su bili divni prema meni, puni strpljenja i razumevanja.”

Slobodno vreme provodi učeći španski jezik. ,,Vec u prvoj nedelji mog boravka u Sevilji upisala sam školu španskog jezika čije časove pohadjam svaki dan. Tu sam upoznala puno prijatelja sa kojima sam provodila slobodno vreme, kako u šetnji i obilasku grada tako i u izlascima i putovanjima. Trudim se da svaki vikend, koji su mi inače slobodni, iskoristim da otputujem negde, vidim divne gradove Andaluzije i isprobam sva tradicionalna jela.”

Mogućnost da stvori i upozna nove ljude sa različitih delova sveta Nini se najviše svidelo tokom programa. ,,Živela sam sa  tipičnom španskom porodicom od kojih direktno učim o njihovim običajima, svim praznicima koje proslavljaju i vidim neki drugačiji način života od onoga na koji sam navikla.  Ostvarujem kontakte i sklapam prijateljstva sa mnoštvo ljudi što predstavlja jedno divno bogatsvo.”

Nina će i po završetku programa ostati u kontaktu sa porodicom, kako sa roditeljima tako i sa decom.  Glavni cilj odlaska na program je bio da sklopi nova prijateljstva sa ljudima iz različitih delova sveta, da nauči strani jezik i istraži sva divna mesta koja joj se pruže, ukoliko je i tvoj cilj isti kao Ninin preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE