Širite vidike i pravite dugotrajne uspomene

Širite vidike i pravite dugotrajne uspomene

Širite vidike i pravite dugotrajne uspomene

Brigita, naša nekadašnja učesnica programa sa SAD-om a sada sa Španijom nam se javlja iz Andaluzije. Brigita se nalazi u gradicu Lucena u kojem će boraviti narednih 2 meseca kao učesnik kulturne razmene. Nakon pozitivnog iskustva u Americi odlazi u Španiju a detaljan opis iskustva čitajte u nastavku teksta.

,,S obzirom da sam provela dvije godine u SAD-u i imala pozitivni iskustvo, odlučila sam se na novi program i nisam pogriješila. Prije nekoliko tjedana doselila sam u mali grad imena Lucena. Bez obzira što je grad malen, uvijek se nađe zanimacija i dobro društvo. Došla sam u vrlo veselu i pozitivnu obitelj, gdje su me djeca kao i roditelji, jako brzo prihvatili kao ravnopravnog člana obitelji. Većinu vremena provodimo zajedno. ”

Slobodno vreme svakodnevno provodi sa decom, pomaže im oko domaćeg, vodi na dnevne aktivnosti, u park ili se igraju kod kuće. ,,U slobodno vrijeme otidjem istraziti neki gradic u blizini ili idem na kurs Spanjolskog jezika. Jako mi se dopada što su ljudi otvoreni, ljubazni, i to mi dosta pomaže da naučim strani jezik.”

Brigiti se u Španiji najviše svideo jezik, zatim prirodna otvorenost ljudi, kao i sama priroda i arhitektura. Svim avanturistima i ljubiteljima rada sa decom Brigita preporučuje da se prijave. ,,Ovaj program bih preporučila svima koji su  spremni prilagoditi se u novu sredinu i nauciti nesto novo. Prije svega, trebate voliti rad s djecom.Program omogućuje upoznavanje nove kulture, jezika, običaja. Mijenja te i upotpunjuje kao osobu. Šire se vidici. Stvaraju se nova prijateljstva i poznanstva koja se i kasnije mogu pokazati kao korisna stvar. U svakom slučaju, sudjelovanje u programu donosi mnoštvo pozitivnih noviteta.”

Ukoliko i tebe zanima Španija, preostaje ti da klikneš   PRIJAVI SE