Proširite vaše vidike uz razmenu

Proširite vaše vidike uz razmenu

Proširite vaše vidike uz razmenu

Naša učesnica Kristina nam se javlja iz Katalonije u kojoj će boraviti još narednih mesec dana. Odabir je pao na Španiju, a zbog čega, čitajte u samom nastavku teksta. 

,,Španija me je oduvek privlačila i uvek sam gledala kako da provedem duži period života u njoj. Utisci su stvarno odlični, porodica je sjajna, majka je izuzetna žena sa dva mala dečaka, mesto prelepo, kuća je tačno kraj mora, čuju se talasi, idealno za vožnju bicikla i duge šetnje.Sve je kao iz bajke”.

Kristina ima dosta slobodnog vremena što joj odgovara da upozna i istraži sve atrakcije i znamenitosti Katalonije. ,,Živim sa porodicom od koje direktno mogu da vidim i saznam nove stvari vezane za španski jezik i kulturu, svidelo mi se što mogu da komuniciram na španskom jeziku svaki dan, što živim kraj mora 3 meseca i što mogu da putujem i upoznajem druga mesta.”

A evo i poruke za zainteresovane kandidate. ,,Budućim kandidatima bih poručila da je ovo jedinstvena prilika koja treba da se iskoristi i da se ovakva iskustva ne doživljavaju tako često, tako da se što pre prijave i prošire svoje vidike!”

Ukoliko i ti želiš da proputuješ Španijom preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE