Doživite program i sve njegove prednosti

Doživite program i sve njegove prednosti

Doživite program i sve njegove prednosti

Alberta nam šalje utiske iz grada Bergiš u Nemačkoj u kojem će provesti narednih godinu dana. Albertin odabir je pao na Nemačku zbog želje da se upozna sa samom kulturom Nemačke i to je ispunila učešćem na programu.

,,Pre tri dana sam sa svojom novom porodicom proslavila prvi mesec u novom domu. Sreća i uzbuđenje koji su uzrokovani dolaskom u Nemačku i u ovu porodicu su bili neopisivi. Lepo sam dočekana i prihvaćena kao član porodice i od prvog susreta sa njima sam znala da sam donela ispravnu odluku. ”

Najzanimljiviji deo programa Alberti je upoznavanje novog mesta i okoline. ,,Nisam ni osetila kako je vreme brzo proletelo sa decom uz svakodnevnu igru i učenje. Sa porodicom upoznajem nove gradove i okolna mesta i uživam u tome. Mnogo sam srećna i zadovoljna ovim programom koji mi je pomogao da ostvarim svoj san i upoznam Nemačku kulturu, naučim novi jezik i steknem nova poznanstva.”

I za kraj Albertina poruka za sve zainteresovane: ,,Prijavite se, stvarno sve preporuke imam za ovaj program. Mnogo lepo iskustvo, šteta da ga ne iskusite. ” 

Ukoliko si i ti zainteresovana za Nemačku, preostaje ti da klikneš Saznaj više