Program je deo vašeg iskustva i rasta

Program je deo vašeg iskustva i rasta

Program je deo vašeg iskustva i rasta

Milicin odabir za program bila je Francuska i sada se nalazi u regiji Divon Le Ben na samoj granici sa Švajcarskom. Milicine utiske čitajte u nastavku teksta.

,,Ja sam stvarno oduševljena. Odmah nakon dolaska sam imala osećaj da mi se energija i način razmišljanja poklapaju sa energijom i  porodice u koju dolazim. Grad je jako miran i lep, bez obzira na gungulu ima dozu smirenosti a  sa porodicom se odlično slažem. 

Porodica, je internacionalna, i takođe mesto u kojem živim. Za sada je stvarno sve odlično i svi utisci su samo pozitivni.”

Milica je kao najveću prednost programa istakla mogućnost neposrednog upoznavanja francuske kulture i njihovih običaja. U slobodno vreme šeta, istražuje grad i okolinu, uči i radi na svom master radu.

Milicina topla preporuka za sve zainteresovane kandidate je da se prijave. ,,Preporuka od srca da se mladi prijave u program, jer je ovo jedinstven način da sebi pruže priliku da iskuse život u drugoj zemlji, osete ga iz perspektive ljudi koji su tu rođeni, upoznaju ljude i mesta koja će im obogatiti život ..”

Ukoliko i ti želiš da upoznaš Francusku , preostaje ti da klikneš na   prijavi se