Katalonija i njena raskoš

Katalonija i njena raskoš

Katalonija i njena raskoš

Đorđe naš učesnik programa boravio je dva meseca u drevnom gradu Gironi, glavnom gradu pokrajine Katalonija. Sebe opisuje kao avanturistu koji uživa u slobodi i putovanjima i to je upravo sebi omogućio učešćem na razmeni. Utiske iz Katalonije prenosimo u nastavku teksta. 

,,Grad je prelep i blizu je mora, tako da su mogući česti odlasci na plažu, a nedaleko je i Barselona. Porodica je odlična. Deca nisu zahtevna za čuvanje, a roditelji jako fini, prijatni. O ljubaznosti lokalnih ljudi neću ni da govorim..”

Nemanjini utisci su sjajni u vezi same organizacije programa a u svoje slobodno vreme koristi avanturistički duh. Velike impresije su mu ostavila mesta duž Costa Brave u kojima je uvek provodio vikende. 

,,Svakodnevno obilazim atrakcije grada. U početku sam vreme provodio detaljno upoznajući ceo grad i obližnje plaže. Nedugo zatim sam upoznao i mnoštvo au pair-ova koji su takođe u Gironi. Sa svih strana sveta su i sada se viđamo po nekoliko puta nedeljno, izlazimo na piće. Korona nimalo nije uticala na iskustvo tokom mog boravka.”

Đorđe je pomoću programa obišao Španiju i napravio velike uspomene, ukoliko si i ti zainteresovan preostaje ti da klikneš   Prijavi se