Putujte, uživajte, živite !

Putujte, uživajte, živite !

Putujte, uživajte, živite !

Andrea nam šalje utiske iz Velike Jabuke.  Preostao joj je još jedan mesec do završetka programa. Kako izgleda njeno iskustvo u Americi, čitajte u nastavku teksta. 

,,Program je odlično zamišljen i jedna drugačija prilika. Ono što mi se jako sviđa u ovom programu su ljudi koje sam upoznala na istom programu. Sada imam prijatelje sa svih strana svijeta.”

Priznaje da je bilo teško na početku odvojiti se od ušuškanosti toplog doma. Sada kako se približio povratak kući ona dolazi drugačija i bogatija.

,,Nije mi bilo lako… biti udaljen od svoje porodice i prijatelja, jer ipak nije kratka daljina. Normalno je osjecati se nekad i usamljeno i tuzno. Ali osjecaj samostalnosti, samouvjerenosti, snaga koju sam dobila, uvjerenje u sebe da ja stvarno mogu postici sta god zelim, otici gdje god je fizicki moguce otici, to je nesto potpuno drugo! Ne bih ovu odluku mijenjala ni za sta.”

Andrea se vraća sa programa kao zrelija i sigurnija u sebe što je čini sada zadovoljnijom. Zainteresovanim kandidatima poručuje da budu hrabri i jaki i upuste se u novo.

,,Idite na sve moguće avanture. Vidite sva moguca mjesta. Čujte sve moguće jezike i glasove. Promijenite način na koji gledate svijet. A takvog otvorenog uma ici cete samo napred. Bićete ispunjeni iskustvima i znanjem. Iako nije nacin da zaradite mnogo novca i da radite neki glamoruzan posao, ipak postoje stvari koje su mnogo vrednije . Uspomene. Sitni zivotni momenti koji na kraju u stvari sacinjavaju velike price i dozivljaje!”

Andrei želimo prelep nastavak programa, a ukoliko i ti želiš da posetiš SAD  Prijavi se