Iskustvo iz divljeg Kolorada

Iskustvo iz divljeg Kolorada

Iskustvo iz divljeg Kolorada

Jovana nam se javlja iz Amerike u kojoj će boraviti još puna 4 meseca. Nalazi se u malom planinskom mestu u podnožju nacionalnog parka Rocky Mountains. Kakav je život na drugom kontinentu sa novom porodicom opisuje nam Jovana u nastavku teksta. 

,,Program kulturne razmene mi je otvorio vidike, pružio šansu da budem dio predivne porodice i njihove zajednice. Imam priliku da učim o njihovoj kulturi kroz rad sa djecom, koja me svakog dana inspirišu i upoznaju sa novim aspektima života u okruženju drugačijem od onog uz koji sam odrasla.”

Slobodno vreme provodi obilazeći grad, prirodu kojom je okružen ali joj najviše prija vreme sa decom. Ističe da joj boravak u prirodi prija i taj jednostavan način života koji porodica vodi. 

,,Slobodnog vremena imam i gledam da to vreme provedem sa decom pričajući o sličnostima i razlikama u odrastanju, kulturi. O njihovim  avanturama, iskustvima… Djeca me inspirišu da budem kreativna, otvorena i da cijenim svaki trenutak koji provodim sa njima. Zaista uživam, nisu mi napor deca.”

Zainteresovanim kandidatima poručuje da budu otvoreni i vedrog duha.

,,Ukoliko volite avanturu i novu kulturu ovo je program za vas. Doživećete sigurno neku vrstu kulturnog šoka ali i bezbroj opcija koje kasnije samo mogu da vam otvore nova vrata. Probajte, dajte sebi novo iksustvo i pogledajte promenu! Smatram da svako treba da proba i da upozna ne samo Ameriku već bilo koju opciju koja se nudi, pošto ovo je iskustvo za života ma koliko kratko ili dugo trajalo. Po meni je program savršen, ne bi ništa menjala.”

Amerika je Jovani bila želja a ukoliko je i vaša želja SAD, preostaje ti da klikneš Prijavi se