Budite radoznali i otvoreni za program

Budite radoznali i otvoreni za program

Budite radoznali i otvoreni za program

Mejra, naša učesnica programa odabrala je Italiju i otputovala na mesec dana u program.Primarni cilj je učenje italijanskog a očekivanja  su navodi premašena već trećeg dana programa.Mejrino kratko ali slatko iskustvo čitaje u samom nastavku teksta. 

“Vraćam se sa mnogo novih poznanstava, iskustava, posećenih mesta, isprobanih jela, samostalnija, sa manje predrasuda, slobodnija i još puno toga dobrog. Takodje sa usavršenim italijanskim jezikom. Verujte mi nema boljeg načina da napredujete u učenju italijansko. Savetujem obnavljanje gramatičkih pravila kod kuće, a u društvu, obraćanje pažnje na vokabular, akcenat, sličnosti između vašeg ili engleskog jezika sa jezikom zemlje u kojoj boravite, sve ovo radi najbržih rezultata u smislu jezika, gde vam je svaki dan u zemlji sve lepši i lepši, razumevši taj strani jezik i sve više i više”. 

Mejri su svakodnevne obaveze bile minimalne i zahtevale su vrlo malo truda, što kaže svakom kandidatu odgovara. Slobodno vreme nakon svojih obaveza unutar programa je provodila na plaži sa prijateljima, igrajući odbojku ili u moru, veslajući na dasci, kao i na bazenu. Posetila je Bergamo, Milano, jezero Komo, Firencu, kao i okolna naseljena mesta. 

Osim usavršavanja italijanskog Mejra preporučuje program svima koji hoće da napreduju na sebi upravo putem ovakvih programa. 

”Čovek učeći od drugih mnogo napreduje na sebi.  Samo radoznalo i opušteno! Naravno, upućujem zahvalnost svim članovima Centra za afirmaciju i razvoj što postoje i pružaju ovakve prilike za sve nas. Tople preporuke svima!”

Ukoliko i ti želi da proputuješ prelepom Italijom, preostaje ti da klikneš  Оvde