Program je za sve otvorenog uma i srca

Program je za sve otvorenog uma i srca

Program je za sve otvorenog uma i srca

U Francuskom gradu Lionu trećem po veličini u Francuskoj, nalazi se naša učesnica Katarina i u njemu ostaje do septembra.  Za 6 meseci uspela je da prilično upozna grad, stekne drugare, kao i da pronađe već svoja omiljena mesta za opuštanje uz šoljicu kafe i čitanje knjige. Porodica ju je odlično prihvatila od samog početka i kako ističe stekli su poverenje jedni u druge u startu. 

‘Sa porodicom imam opušten odnos i oko svega se dogovoramo. Uvek su tu za svaku nedoumicu i za savet. Često organizujemo zajedničke večere tokom kojih isprobavam francuske specijalitete i vina, a s decom često gledam filmove ili se zajedno igramo u dvorištu. Imam dosta slobodnog vremena za sebe koje koristim za šetnju , obilazak grada ili opuštanje pored reke. ”

Katarini je podrška Centra  od velikog značaja od same prijave na program, preko pronalaska porodice, kupovine karte kao i tokom dosadašnjeg boravka.

Budućim svim zainteresovanima poručuje da je ovo program za ljude otvorenog srca i avanturiste. ”Ukoliko ste osoba koja voli izazove, rizike, nove stvari, otkrivanje novih kultura i upoznavanje sa životom van zone komfora, a pri tom znate jezike i želite da upoznate nove ljude, toplo bih vam preporučila da se prijavite na ovaj program! Ne samo da možete živeti u zemlji svojih snova, putovati, već i steći drugu porodicu, kao i mnoštvo novih iskustava!”

Ukoliko i ti želiš da posetiš prelepu Fransusku, ne čekaj, već odmah klikni na  PRIJAVI SE