Iskustvo iz Kordobe

Iskustvo iz Kordobe

Iskustvo iz Kordobe

Ana je bila naša učesnica u programu i njen izbor je bila Španija. Ana je bila odlučna oko odabira zemlje,stoga je prvu priliku iskoristia  i otputovala na 2 meseca na sam jug Sevilje. Do sada je stekla  utisak da su ljudi prijatni, ljubazni i uvek željni da pomognu.

”Oduvek sam želela da odputujem u Španiju, da upoznam ljude, kulturu, probam njihove specijalitete… Sada sam imala priliku da radim sve to, pa i više. Živim u Kordobi sa divnom porodicom, veoma su ljubazni i prijatni, trude se da se osećam kao kod kuće i uvek mi pomognu ako imam neki problem. Imam jednu ćerku koja je možda najlepše dete koje sam ikada upoznala. Igramo se zajedno, idemo na bazen, šetamo, kuvamo, čak je naučila nekoliko reči na srpskom.“

Posle obaveza utvrđenih programom vreme provodi sa devojčicom i uglavnom ide u grad, upoznaje nove ljude i popodne se druži sa njima. Tokom vikenda putuje u druge gradove i kako ističe, smatra da je uspela da obiđe celu Andaluziju,Sevilju Malagu, Granadu i još nekoliko manjih mesta.

Sada kada je program završen i utisci se slegli, ističe da joj je drago što se odlučila za ovaj program. Ana je najviše volela da istražuje grad, upoznaje ljude i običaje i prilagođava se drugačijem načinu života.

„Izašla sam iz svoje zone komfora, i to uopšte ne mora da bude loše, zapravo je ispalo odlično. Preporučila bih svima da se prijave i upoznaju novu kulturu, jezik, ljude… Takođe, poželjno je osnovno poznavanje španskog jer skoro niko u Španiji ne govori engleski.

Ako i vi želite da putujete u Španiju, sledeći korak je da kliknete ovde Пrijavite se