Jedinstvena prilika za mlade, iskusite je!

Jedinstvena prilika za mlade, iskusite je!

Jedinstvena prilika za mlade, iskusite je!

Tamara nam se javlja iz španske provincije Zueri, u blizini Saragose i kako ističe za sada je jedno od najlepših iskustava u njenom životu i nešto čega će se uvek rado sećati. Ono što ju je navelo na ovakvo mišljenje je lepota Španije na svakom njenom ćošku ali i porodica kod koje boravi kao i energija i način razmišljanja porodice u koju dolazi. Za  sada su kaže Tamara svi utisci pozitivni.

” Od prvog dana svi su me prihavtili kao da sam deo njihove zajednice i učinili da se osećam dobrodošlo, prijatno i sigurno. Potrudili su se da mi pokažu što više znamenitosti svog mesta, da me upoznaju sa svojim načinom života i kulturom,a ja sam se truduila da im što bolje predstavim nasu zemlju i običaje. Deca koju čuvam su me zavolela čim su me upoznali, a i ja njih, tako da je vreme koje provodimo zajedno veliko uživanje.”

Slobodno vreme koristi za duge šetnje, obilazak znamenitosti Saragose i sveopšte razgledanje. Lokalci su stvorili utisa da sada poznaje grad bolje nego oni.

”Kada nisam u Saragosi vreme provodim sa porodicom u jednom od kafića koje oni drže i to je mesto najveće zabave, s obzirom da je malo mesto i da se svi poznaju, uvek je veselo i neko će započeti razgovor sa vama jer ste kao stranac svima zanimljivi i žele više da čuju o vama i zemlji odakle dolazite. Grad je miran i jako lep. Ovo je sjajna prilika da izađete iz zone komfora i da zapravo uživate u tome. ”

” Upoznaćete jedan drugačiji način života i iskustva koja će vas obogatiti i unaprediti u svakom pogledu. Nemojte da se dvoumite, jer ako ste otvoreni za ovu avanturu, sigurno vas čeka jedinstveno iskustvo”, zaklučuje Tamara.

Svim budućim zainteresovanim kandidatima  poručuje da se odvaže i uživaju u novom isksustvu.

”Moja topla i iskrena preporuka je da se mladi prijave u program, jer je ovo jedinstven način da sebi pruže priliku da iskuse život u drugoj zemlji, osete ga iz perspektive ljudi koji su tu rođeni, upoznaju ljude i mesta koja će im obogatiti život. ”

Ukoliko i ti želiš da iskusiš život u Španiji iz prve ruke Prijavi se